Claudia Romani este, fără doar și poate, cea mai sexy arbitră de fotbal din lume! ! Superbul model italian a fost fotografiat la plajă, într-un costum de baie miniscul.


Claudia Romani este cunoscută pentru felul în care arată și este destul de des protagonista ședințelor foto sexy. De data aceasta, focoasa brunetă a fost surprinsă de paparazzi făcând plajă în Miami. Italianca s-a bronzat într-un costum de baie colorat, care i-a lăsat la vedere formele apetisante. Claudia Romani a atras toate privirile pe plaja din Miami, dar este obișnuită să fie în centrul atenției oriunde se duce. 

claudia-romani.jpg

Claudia Romani
Claudia Romani, fotografiată pe o plajă din Miami
Foto: Profimedia

Claudia Romani: „Mi-a plăcut să dețin controlul meciului!”

claudia-romani-2.jpg

Claudia Romani
Claudia Romani și-a etalat bronzul în Miami
Foto: Profimedia

 

Italianca are atestat de arbitru profesionist, însă preferă mai mult lumea modellingului. Claudia Romani a fost pe locul II în topul VH1 Bikini Awards din 2012, fiind depășită doar de celebra Beyonce. Claudia Romani a pozat pentru o serie de publicații renumite, precum Playboy și Maxim Italia. De asemenea, ea a apărut în multe reclame pentru brand-uri cunoscute, printre care Samsung, Toyota sau Ford. 

claudia-romani-miami.jpg

Claudia Romani
Claudia Romani are atestat de arbitru profesionist
Foto: Profimedia

 

„Să alerg pe terenul de fotbal cu jucătorii și să dețin controlul meciului a fost o oportunitate irezistibilă pentru mine. Mi-a plăcut mult!”, a declarat Claudia Romani pentru o revist locală. 

Bruneta este mai mereu în tabloidele din Italia, datorită relațiilor pe care le-a avut cu bărbați celebri. În trecut, Claudia Romani s-a iubit cu fotbalistul Filippo Inzaghi, apoi a trecut la milionarul Kevin Gleizes.

claudia-romani-plaja.jpg

Claudia Romani
Arbitra și-a făcut selfie-uri sexy pe plajă
Foto: Profimedia

 

Totodată, Claudia Romani a fost și reprezentanta Gran Fondo Giro d'Italia, o cursă de ciclism organizată de  Giro d'Italia, în parteneriat cu Gazzetta dello Sport, în Miami. Ea este și imaginea Gran Fondo din 2013. Alături de echipa națională de rugby din Italia, ea este purtătoarea de cuvânt a Forza l'Aquila, iar în urmă cu câțiva ani a fost invitată să reprezinte Circolo Tennis L'Aquila, echipa în care a jucat bunicul ei. În 2014, Claudia Romani a fost numită „cel mai sexy suporter” din Italia. 

claudia-romani-plaja-miami.jpg

Claudia Romani
Italianca are un trup de invidiat
Foto: Profimedia

 

Citește și

Arbitra Claudia Romani, show erotic în cele mai sexy poziții! A arătat tot

De ziua ei, Claudia Romani le-a oferit domnilor un pictorial incendiar

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: