Fotomodel de talie internațională, Anna Ermakova, fiica în vârstă de 20 de ani a fostului lider mondial ATP Boris Becker nu are deloc inhibiții atunci când se află pe stradă.


Ea a fost surprinsă de paparazzi la plimbare cu iubitul în cartierul londonez Chelsea, purtând haine niște pantalonași minusculi, care lăsau să se vadă o mare parte a posteriorului, dar și o bluză largă cu breteluțe, care purtată fără sutien reprezintă ”captura” preferată a fotoreporterilor. Drept urmare, pozele cu ea au împânzit tabloidele britanice, mai ales că tatăl ei este un adevărat idol în Anglia, după ce a cucerit titlul la Wimbledon la vârsta de 17 ani.

fata_boris_becker.jpg

Fiica lui Boris Becker nu poartă sutien
Fiica lui Boris Becker nu poartă sutien
FOTO: Profimedia

Anna a devenit celebră în urmă cu aproape 15 ani, după ce mama ei, Angela, l-a dat în judecată pe Becker pentru recunoașterea paternității. Procesul a fost extrem de mediatizat, mai ales că germanul s-a arătat foarte contrariat de faptul că a putut concepe un copil după un singur contact sexual, foarte scurt, în toaleta unui restaurant londonez. Evident, nu a reușit decât să se facă de râs, astfel că a fost nevoit să recunoască decizia tribunalului. În 2007 a obținut chiar custodie comună, spre nemulțumirea Angelei. Acest proces a însemnat pentru Boris și divorțul de prima soție, Barbara Feltus, cu care are doi copii: Noah (22 de ani) și Elias (18 ani). Recăsătorit în 2009 cu Lilly, el mai are un băiat în vârstă de 6 ani, Amadeus.

fiica_lui_boris_becker.jpg

Anna a întors multe capete pe strada din Londra
Anna a întors multe capete pe strada din Londra
FOTO: Profimedia
 
 
Loading...
Citeste tot despre: