Stelistul Alex Bourceanu a inaugurat în această după-amiază o clinică medicală, destinată sportivilor, și nu numai.


Măcinat de accidentări în ultimii doi ani, stelistul Alex Bourceanu și-a petrecut mai mult timp în cabinetele diferitelor clinici de recuperare medicală, decât pe teren. Tocmai de aceea, mijlocașul s-a gândit că ar putea chiar să-și deschidă o afacere în acest domeniu, iar de la plan la fapte, a fost doar un pas.

Astfel, în această după-amaiză, stelistul și-a invitat colegii și prietenii la inaugurarea Physio Medical Center, clinică situată în centrul Bucureștiului.

Steliștii au venit la inaugurarea clinicii.jpg

Steliștii au venit la inaugurarea clinicii
Steliștii au venit la inaugurarea clinicii

La evenimentul de deschidere de care s-a ocupat Adina, soția lui Bourceanu, au fost prezenți coechipierii lui Alex de la echipa campioană, dar și antrenorul Laurențiu Reghecampf și soția acestuia, Anamaria.

Ilie Năstase și Mihai Pintilii au venit la inaugurare.jpg

Ilie Năstase și Mihai Pintilii au venit la inaugurare
Ilie Năstase și Mihai Pintilii au venit la inaugurare

Cu toate că Alex a fost pionul principal al acestui bussiness, Adina a acaparat toate privirile. Nevasta mijlocașului stelist s-a transformat uluitor în ultimul an, slăbind câteva zeci de kilograme și având acum un fizic de manechin. La inaugurarea clincii, ea a ales să poarte o rochie neagră, scurtă, care i-a scos în evidență formele aproape perfecte.

Loading...
Citeste tot despre: