Lucy Robson e cea mai frumoasă imagine a golfului

Ultima actualizare:

    Lucy RobsonFOTO: Instagram
Lucy RobsonFOTO: Instagram

Golful este un sport care modelează corpul perfect. Cel puțin asta demonstrează noua senzație a rețelelor sociale, Lucy Robson. O fostă jucătoare care trăiește și acum din acest sport.

În vârstă de 26 de ani, americanca de origine britanică a ”rupt în două” Internetul cu fotografiile pe care le postează de pe circuitele de golf. Chiar dacă nu a jucat niciodată la nivel profesionist, ea a fost o foarte bună practicantă a acestui sport în anii de liceu și de facultate. A început antrenamentele la 9 ani, alături de bunicul său, fost jucător profesionist de golf, iar primele roade le-a cules în vremea adolescenței, în 2012 și 2013, când a fost desemnată Jucătoarea Anului în Treasure Coast. Apoi a obținut o bursă sportivă și a reprezentat Universitatea din Florida de Sud și apoi Universitatea Politehnică din California în concursurile studențești din NCAA.


    Lucy Robson e cea mai sexy ambasadoare a golfuluiFOTO: Instagram
Lucy Robson e cea mai sexy ambasadoare a golfuluiFOTO: Instagram

Problema este că trecerea de la statutul de amator la cel de profesionist este foarte grea, iar ea a simțit asta pe propria piele. Numai că nu a disperat ci, din contră, a reușit să facă bani din asta. Profitând de faptul că arată ca un adevărat fotomodel, a îmbinat utilul cu plăcutul și a devenit Influencer de golf pe Internet, acolo unde postează fotografii sexy cu ea pe iarba circuitelor de golf din SUA. Evident, face și reclame la diverse produse, astfel că a ajuns să câștige aproape jumătate de milion de dolari doar din aparițiile sale pe Instagram, unde are circa un milion de urmăritori.


    Lucy Robson s-a îmbogățit de pe urma promovării golfuluiFOTO: Instagram
Lucy Robson s-a îmbogățit de pe urma promovării golfuluiFOTO: Instagram

Născută în Anglia, dar plecată în Florida împreună cu părinții săi, pe când avea 9 ani, ea a găsit însă și o altă metodă de a face bani: s-a înscris pe site-ul britanic OnlyFans, pe care creatorii de conținut postează exclusiv pentru fanii care plătesc o taxă lunară de 14 dolari. Cum până acum are aproximativ 30.000 de urmăritori, suma lunară pe care o câștigă este de peste 400.000 de dolari. Cum să nu iubești golful?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net