Samir Nasri a fost unul dintre cei mai promiţători jucători ai Europei, dar o serie de alegeri nefericite l-au adus în genunchi. Ultima s-ar putea să fie fatală pentru cariera mijlocaşului în vârstăd e 30 de ani.


UEFA a dicat ieri suspendarea pentru următoarele şase luni a lui Samir Nasri pe motiv că acesta nu a respectat regulile Agenţiei Mondiale Antidoping. Lumea fotbalului a rămas uimită şi cu toţii ne-am întrebat ce s-a întâmplat. Ei bine, totul i se trage de la un tratament făcut pe cont propriu în 2016, la o clinică privată din California. Bomba sexy, Jamila Sozahdah, deţine Drip Doctors Clinique, un stabiliment în care se face una dintre multele tratamente neconvenţionale pentru sportivii care îşi doresc recuperări miraculoase, în termen scurt.

nintchdbpict000291237936.jpg

Nasri eras foarte fericit de ce i-a făcut Jamila în 2016. Doi ani mai târziu a venit însă o notă de plată cam scumpă
Foto: Instagram

Acesta prespune injectarea unei ape sterile care conţine tot soiul de micronutrienţi, dar în loc de maximum 50 de mililitri la şase ore, atât cât permite WADA, Jamila i-a injectat 500 de mililitri, de 10 ori mai mult. Laboratorul forului mondial s-a sesizat şi proba luată atunci a primit răspuns abia doia ani mai târziu. Şi nu unul favorbail. Nasri, acum liber de contract, va trebuie să stea pe bară minimum şase luni şi să aibă grijă pe viitor la ce vraci se mai tratează. 

dfhrt.jpg

Nasri a văzut-o în 2016 pe Jamila drept un înger venit din rai să-l salveze. Acum s-a dovedit a fi mai mult un drăcuşor
Foto: Instagram

nintchdbpict000291371745.jpg

Cele 5 surori Sozahdah s-au descurcat în SUA pe spinările unor creduli. La unii au avut efect tratamentele lor, dar sportivii profesionişti trebuie să aibă mare grijă ce bagă în gură pentru că regulile sunt foarte stricte
Foto: Instagram
Loading...