Sala de forţă a devenit o obişnuinţă pentru multă lume în ultima perioadă, iar pentru vedete e chiar o rutină zilnică. Pentru a ieşi din plictiseală, Jodie Marsh, o britanică celebră, a ales să renunţe însă radical la ceva.


Şi nu e vorba de alimentaţie sau de vreun exerciţiu extenuant şi inutil, ci de vestimentaţie. Culturista în vârstă de 37 de ani a mers ieri la sala de forţă şi a lăsat la vestiare întreg echipemantul. S-a urcat complet goală pe aparate, lăsând mască pe toţi cei din jur care încercau să se tonifieze puţin. Ca şi când n-ar fi fost de ajuns, Jodie s-a şi fotografiat singură, dar a avut grijă ca barele halterelor să-i acopere exact zonele intime, astfel încât pozele să corespundă legii Facebook-ului, unde au fost urcate imediat. Bine că şi-a pus o căciuliţă de iarnă pe cap! E exact ce-i lipsea!

-205271.jpg

Jodie Marsh, nud, la sala de forţă
Foto: Facebook

Jodie Marsh e şi înebunită după tatuaje, iar cu această ocazie a lăsat să i se vadă ultimele invenţii în domeniu. Vezi în fotografiile alăturate ce a făcut aceasta cu corpul ei, destul de sexy, trebuie să recunoaştem!

14446046_1130691700358033_1936418614372956344_n.jpg

Britanica e înebunită după tatuaje, aceasta având tot felul de desene pe cele mai intime zone ale corpului
Foto: Facebook
 
 
Loading...