Anul 2017 a fost un an al dezinhibărilor, moda nudurilor prinzând tot mai mult la public. Calendare, postere, reviste pentru bărbaţi sau cauze nobile, toate au fost folosite de cele mai frumoase sportive drept motive pentru a se dezbrăca în faţa aparatelor de fotografiat.


Cea mai cunoscută dintre toate este însă de departe Caroline Wozniacki, tenismena daneză care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ea a pozat pentru a se debarasa de un complex pe care îl avea de când era mică, acela că, din cauza muşchilor, arată mai mult a bărbat, decât a femeie. Nu era cazul, ne prinsesem demult, dar îi mulţumim oricum!

La câteva luni distanţă, Elina Svitolina i-a călcat pe urme, letona punctând intrarea în top 10

espn.jpg

Tenismena daneză a pozat pentru aceeaşi ediţie a Body Issue 2017
FOTO: ESPN

WTA cu un pictorial cât se poate de sexy pentru revista XXL. Nu ne-a arătat tot, cum a făcut Caroline, dar a fost aproape. Şi campioanele olimpice Simone Biles şi Aly Raysman s-au dezbrăcat pentru Sports Ilustrated în campania acestora de a-şi promova noua colecţie a costumelor de baie. Gimnastele au devenit imaginea lor şi mai ales Aly a fost foarte apreciată.

Pentru ESPN Body Issue 2017 s-au dezbrăcat atleta jamaicană Novlene Williams-Mills, luptătoarea UFC, Michelle Waterson, patinatoarea americană Ashley Wagner, baschetbalista de culoare, Nneka Ogwumike, dar şi nationala feminină de hochei a SUA.

michelle_waterson.jpg

Michelle Waterson, luptătoarea UFC, nu e la prima astfel de ispravă
FOTO: ESPN

Americanii nu au acaparat însă toată “piaţa” şi, din fericire, încă ne mai putem lăuda cu multe frumuseţi feminine. Una care face carieră în sport este Sorana Cârstea, tenismena din Târgovişte care este mai urmărită pe reţelele de socializare decât altele mult mai sus clasate decât ea. Iar în 2017 a avut o activitate demnă de luat în considerare.

untitled.jpg

Sorana Cârstea nici nu are nevoie de reviste. Ea pozează săptămânal sexy pe conturile ei de socializare
Foto: Instagram

neka2.jpg

Nneka Ogwumike, jucătoarea de baschet, a aruncat la coş goală, în faţa unui fotograf de la ESPN
FOTO: ESPN

e5.jpg

Elina Svitolina, tenismena din ucraina, a fost o reală surpriză
FOTO: XXL

5d4859eb50f5e88fa00f442a1d76618d.jpg

Naţionala feminină de hochei a Statelor Unite a intrat şi ea în joc
FOTO: ESPN

novlene_williams-mills_fot_espn_body_2017.jpg

Mai multe sportive au acceptat propunerile pe bani sau pro-bono ale unor reviste de a le arăta fanilor câteva părţi ascunse. Americanii de la ESPN au adunat o pleyadă de stele sub coperta Body Issue 2017. Aici, jamaicana Novlene Williams-Mills
FOTO: ESPN
 
 
Loading...