Aflată pe poziția a 3-a mondială, Simona Halep va debuta la turneul de la Miami în turul 2, în această noapte (diferență de fus orar față de România), contra jucătoarei americane Taylor Townsend (locul 96 WTA). Meciul este programat pe terenul 1, după disputa dintre Aliaksandra Sasnovici (Belarus) și Caroline Wozniacki (Danemarca) și alte două meciuri din circuitul masculin.


Născută la Chicago, în 16 aprilie 1996, Taylor are 1,70 m înălțime, este stângace și a câștigat în jur de 1,5 milioane de dolari din tenis. În 2012, ca junioară, ea a s-a impus în turneul de la Melbourne, la simplu, înregistrând victorii și la dublu la Australian Open, Wimbledon și US Open. Tot atunci a fost și campioană mondială ITF de junioare. 

Ca senioară, la turneele de Mare Șlem a înregistrat cea mai bună performanță la Roland Garros în 2014, când a fost eliminată în ”16”-imi de finală, la simplu. Anul trecut, a câștigat primul titlu WTA la dublu, la Indian Wells. 

Simona Halep a jucat două meciuri cu Taylor Townsend, câștigându-le pe amândouă foarte clar: 6-4, 6-1 la Cincinnati, în 2017, și 6-3, 6-1 la Roland Garros, în 2018. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: