Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) se vor căsători miercuri, 15 septembrie. Cununia civilă va fi urmată de o petrecere fastuoasă la clubul Fratelli din Constanța, unde s-au cunoscut cei doi.


La capătul unui sezon cu foarte multe probleme medicale, Simona Halep (11 WTA) va avea un mare motiv de bucurie. Dubla câștigătoare de grand slam că va oficializa relaţia cu Toni Iuruc, alături de care a apărut în public pentru prima dată, în 2019, când a triumfat la Wimbledon.  

Un om de afaceri de succes, Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori. Emanoil Savin, fostul primar al Buşteniului, care se află pe lista invitaţilor la nunta Simonei Halep, a vorbit la Telekom Sport despre cel care va deveni astăzi soțul celei mai valoroase jucătoare de tenis din România.

”Acesta este un vis mai vechi de-al ei (n.r. - Halep). Vrea să se căsătorească. Îşi doreşte foarte mult un copil. Îl cunosc pe soţul ei foarte bine şi sunt sigur că se va linişti.

Cununia civilă se va petrece pe malul mării, unde va semna documentele de căsătorie, iar petrecerea va avea loc direct în club”, a declarat Emanoil Savin.  

Citește și:

Simona Halep se mărită! Toate detaliile despre cununia de la Constanța. Inclusiv Klaus Iohannis e pe lista invitaților

Mesajul transmis de Simona Halep în ziua în care se căsătoreşte cu Toni Iuruc

 
 
Loading...