Halep atacă locul 3 în lume

Ultima actualizare:

    Simona încearcă să câştige primul titlu la BeijingFoto: Guliver/Gettyimages
Simona încearcă să câştige primul titlu la BeijingFoto: Guliver/Gettyimages

Simona Halep participă, începând de marți (4 octombrie), la penul­timul ei turneu din sezonul 2016. La Beijing, acolo unde se dispută ultima competiţie din seria Premier Mandatory, românca poate reveni pe podiumul clasamentului mondial WTA.

Situată în prezent pe locul 5 în clasamentul mondial, Simona nu poate coborî de pe acesta indiferent de ce va face în China. Dar dacă nu poate cădea, nu înseamnă că nu poate urca, iar calculele arată că la finalul săptămânii ea ar putea fi pe podiumul ierarhiei. Evident, trebuie îndeplinite unele condiţii. O calificare în semifinale ar poziţiona-o cel puţin pe locul 4 începând de lunea viitoare, nemaicontând ce fac Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza, urmăritoarele sale. De asemenea, în funcţie de parcursul polonezei Agnieszka Radwanska, aflată pe locul 3 în clasamentul „live”, Simona ar putea urca pe poziţia a treia. Totul este ca Radwanska să iasă din turneu cu o fază mai devreme decât jucătoarea noastră. 

Turneul de la Beijing este important pentru toate jucătoarele din fruntea clasamentului deoarece toate încearcă să obţină o poziţionare cât mai bună în clasament înaintea Turneului Campioanelor, competiţia care încheie în mod tradiţional sezonul WTA şi care în acest an se va disputa în ultima săptămână a lunii octombrie.

Va juca marți dimineaţă

Yanina Wickmayer
Yanina Wickmayer

Simona Halep va debuta la Beijing marți dimineaţă (4 octombrie), direct în turul secund. Desemnată cap de serie numărul 4, ea va juca direct în turul secund, contra belgiencei Yanina Wickmayer, partida fiind programată în jurul orei 9.30. Meciul va fi transmis în direct pe Dolce Sport. Wickmayer conduce cu scorul general de 3-1 în meciurile cu Simona, dar meciurile au avut loc în anii în care românca făcea primii paşi în circuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net