Irina Begu, victorie importantă la Roland Garros

Ultima actualizare:

    Irina BeguFOTO: Guliver/ Gettyimages
Irina BeguFOTO: Guliver/ Gettyimages

Irina Begu a obținut marți o victorie importantă ca aerul. Calificarea în turul secund al turneului de la Roland Garros înseamnă pentru jucătoarea noastră rămânerea în cursa pentru revenirea între primele 100 de jucătoare ale lumii.

În primul tur al turneului de la Roland Garros, Irina Begu a învins-o cu scorul de 6-1, 6-1 pe chinezoaica Lin Zhu. În turul secund, ea va juca împotriva cehoaicei Karolinei Muchova, surprinzătoarea învingătoare în fața estoniencei Anett Kontaveit, scor 3-6, 6-2, 6-2. Cele 70 de puncte primite pentru victoria din primul meci sunt de aur pentru Begu. Cu ele, a urcat în clasamentul live nu mai puțin de 11 locuri, ocupând acum poziția 126 în lume. Ea poate crește încă, o calificare în turul al treilea urmând să o ducă pe locul 115. Iar de acolo, orice este posibil, astfel încât să reușească să revină în Top 100 WTA în timp util pentru a prinde un loc pe tabloul principal al US Open.

Tot marți a jucat în primul tur și Horia Tecău. Acesta face pereche cu deja tradiționalul lui partener, olandezul Jean Julien Rojer, iar în primul tur ei au trecut cu scorul de 6-3, 7-6 de cuplul Cristian Garin/ Juan Ignasio Londero. Pentru Horia Tecău, titlul de la Roland Garros reprezintă un obiectiv de când s-a apucat de tenis, iar anul acesta e foarte posibil să și-l îndeplinească, mai ales că a venit în Franța din postura de campion la Madrid. Deja câștigător la turneele de Grand Slam de la Wimbledon și US Open, Horia încearcă să cucerească de-a lungul carierei toate cele patru titluri ale turneelor importante, iar acum, la Paris, ar putea să mai facă un pas spre acest vis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net