Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Limoges (Franța) de Mandy Minella, jucătoarea care a criticat-o la US Open


Participantă la întrecerea din Hexagon grație unui wild card, Miki a pierdut (4-6, 7-5, 4-6), în primul tur, cu Mandy Minella din Luxemburg, ocupantă a locului 111 WTA. Aceasta și Tim Sommer, antrenorul şi soţul ei, au acuzat-o pe româncă, în septembrie, că a anunțat cu întârziere că nu poate juca la US Open pentru a primi jumătate din premiul pentru turul I în valoare de 54.000 de dolari. Și astfel Minella a ratat ocazia de a evolua la ultimul turneu de Mare Șlem din 2018. “Un gest stupid al Mihaelei Buzărnescu şi o gestionare foarte proastă a situaţiei de către WTA ne-au costat mult timp, energie şi bani", a răbufinit Sommer la acea vreme.
Ieri, însă, Minella s-a răzbunat pe jucătoarea noastră, aflată pe locul 24 WTA și principală favorită a turneului de la Limoges. Și fiindcă Miki s-a urnit greu, pierzând primul set (4-6). În următorul (7-5), Buzărnescu a salvat două mingi de break, concretizând-o pe singura de care a beneficiat. În decisiv, românca a dat senzația că se va impune, însă a cedat pe final (4-6). 

Loading...