Accidentată în turul 2 al turneului de la Montreal, în setul decisiv cu Elina Svitolina, Mihaela Buzărnescu a anunţat că situația e mai serioasă decât se presupunea. Jucătoarea are un ligament rupt la glezna dreaptă, precum și o întindere la alte două. Ceea ce o va forța să facă pauză și să nu participe la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem din 2018.


Românca spune că va reveni pe teren la seria de turnee din Asia. 
"Vestea bună este că nu e niciun os rupt. Vestea proastă este că un ligament este rupt şi două întinse. Foarte trist este că nu voi mai juca la US Open Series, dar voi face totul să mă recuperez pentru turneele asiatice. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vă voi ţine la curent", a postat jucătoarea română pe Twitter.

Mihaela Buzărnescu i-a transmis, totodată, un mesaj şi Elinei Svitolina: "Îţi mulţumesc pentru ajutorul de pe teren! Voi reveni ca să terminăm setul al treilea."

Aflată pe locul 20 WTA, bucureșteanca s-a accidentat în setul decisiv al meciului cu sportiva ucraineană Elina Svitolina, numărul 5 mondial. Ea a fost nevoită să abandoneze când scorul era 3-6, 7-6/5, 3-4. Mihaela a încercat să ajungă o minge, moment în care a căzut, iar apoi a acuzat dureri la glezna dreaptă. Ea a primit îngrijiri medicale pe teren. Și cum piciorul drept i-a fost bandajat, Buzărnescu a fost scoasă din incintă pe un scaun cu rotile.

 
 
Loading...