Cunoscut pentru felul său non-conformist, Nick Kyrgios a reacţionat la puțin timp după ce liderul ATP, Novak Djokovici, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în urma participării la Adria Tour, circuit pe care a sârbul l-a organizat cu etape la Belgrad și în Croația.


Australianul a postat următorul mesaj pe rețelele sociale:  „Rugăciuni pentru toţi jucătorii care au contractat Covid-19. Nu mai spuneţi că tot ceea ce am făcut eu a fost <<iresponsabil>> sau <<stupid>>. Asta-i crema".
Ieri (luni, 22 iunie), Kyrgios fusese critic cu organizatorii turneului Adria Tour, după ce Borna Cioric şi Grigor Dimitrov au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus: „A fost o decizie idioată ca acest turneu să continue. Recuperare uşoară, băieţi, dar iată ce se întâmplâ când nu se respectă protocolul. Nu este o glumă".
Jucătorul de la antipozi a fost la fel de acid și în 16 ianuarie, când i-a făcut „egoişti" pe organizatorii US Open care vor să menţină turneul în perioada stabilită, adică între 31 august și 13 septembrie. „Oameni care locuiesc în America vor ca turneul să se desfăşoare. Egoişti! Îmi voi pregăti costumul pentru materiale periculoase când voi pleca din Australia, iar apoi voi sta în carantină la revenire", a scris Kyrgios pe contul său de pe Twitter.
După ce mai mulţi jucători de tenis, printre care și liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, etapele Adria Tour de la Banja Luka şi Sarajevo (Bosnia-Herţegovina) au fost anulate.  

Loading...
Citeste tot despre: