Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska a declarat că Simona Halep are un sezon extraordinar, dar nu are nimic de pierdut în meciul cu sportiva română, din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati. Partida va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 2.00, şi va fi transmisă de DolceSport 2.


"Sunt foarte bucuroasă că am ajuns în sferturi aici, este întotdeauna un turneu cu meciuri dificile. Andrea (n.r. - Petkovici), Johanna (n.r. -Konta) în primele două meciuri şi acum Simona în următoarea partidă. Sper să etalez acelaşi tenis bun. Cred că împotriva Simonei nu am nimic de pierdut. Ea are un sezon extraorinar şi joacă foarte bine", a declarat Radwanska.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 13, va evolua sâmbătă, nu înainte de ora 02.00, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5. Partida va f transmisă în direct de Dolce Sport 2.

Radwanska a învins-o, în optimi, cu scorul de 6-7 (1), 6-4, 6-0, pe britanica Johanna Konta, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 10. La rândul ei, Halep a ajuns în sferturi, după 6-1, 6-2, cu australianca Daria Gavrilova, locul 47 WTA.

Halep şi Radwanska s-au întâlnit de nouă ori până în prezent, scorul fiind de 5-4, în favoarea polonezei. Ultima lor partidă a avut loc, anul trecut, la Turneul Campioanelor de la Singapore, când Radwanska a câştigat în grupă cu 7-6 (5), 6-1.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: 

Alte articole