România are o echipă de vis în Fed Cup

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Pentru prima dată după mulţi ani, România poate alinia cea mai valoroasă echipă în Fed Cup. Primele patru românce din clasamentul WTA vor juca la Cluj, în meciul cu Elveţia, din barajul de calificare în Grupa Mondială 1.

Echipa noastră va fi condusă din teren de liderul clasamentului mondial, Simona Halep. Aceasta revine după un an în Fed Cup, după ce a lipsit din victoria cu Canada, din luna februarie, din cauza unei accidentări. Alături de ea, Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei nostre, le-a mai convocat pe Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38) şi pe Mihaela Buzărnescu (40). Adică tot ce are mai bun tenisul românesc feminin în clasamentul mondial în acest moment. Cum adversarele noastre nu se pot baza pe Belinda Bencic, ocupanta locului 71, care e accidentată şi nu se crede că se va reface până atunci, e de aşteptat să asistăm la o victorie lejeră a României. Din formaţia Eleveţiei vor face parte Timea Bacsinszky (46 WTA), Viktorija Golubic (107) şi Jil Teichmann (136), a patra jucătoare urmând să fie anunţată în viitorul apropiat.

Partida România – Elveţia va avea loc în zilele de 21 şi 22 aprilie. Meciurile vor avea loc pe zgură, iar formaţia noastră este favorită la calificarea în Grupa Mondială. Conform calculelor hârtiei, la simplu vor juca Simona Halep şi Sorana Cîrstea, iar la dublu Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu. Aceasta din urmă va debuta în această competiţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net