Mannequin Challenge e de ceva timp o adevărată isterie în lumea sportului, imaginile cu diferiţi fotbalişti rămânând stană de piatră în timp ce sunt filmaţi, iar pe fond rulează piesa "Black Beatles", a lui Rae Sremmurd, fiind virale pe internet.


Românii nu puteau să nu copieze această modă şi, după ce jucătorii lui Dinamo au făcut-o la iniţiativa lui Adrian Mutu, înainte de jocul de săptămâna trecută, Simona Halep a lovit şi ea. La sala de forţă a unui celebru club din zona de nord a Bucureştiului, tenismena noastră şi echipa ei, împreună cu alţi sportivi ca Sandra Izbaşa şi Bogdan Stelea, au jucat rolul manechinelor. Filmuleţul se încheie cu Halep, la finalul unei lovituri de rever, apărate de fostul portar al echipei naţionale, sub privirile antrenorului australian, Daren Cahill.

Mai jos, Simona Halep alături de Darren Cahill, Dragoș Luscan, Wellness Coach, Sandra Izbașa, BRomania, Bogdan Stelea şi antrenorii de fitness şi aerobic de la Stejarii Country Club în provocarea #MannequinChallenge.

 

 
 
Loading...