Simona Halep a început marșul spre titlul de la Madrid

Ultima actualizare:

    Simona Halep a debutat cu victorie la MadridFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep a debutat cu victorie la MadridFOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep a debutat cu dreptul în turneul pe care l-a câștigat deja de două ori în carieră, cel de la Madrid. Ea a trecut de o jucătoare venită din calificări, dar greul abia acum urmează.

În primul tur al turneului de la Madrid, Simona Halep, a treia favorită a competiției, a învins-o cu scorul de 6-0, 6-4, pe rusoaica Margarita Gasparian. Ocupantă a locului 65 mondial, aceasta a venit din calificări și s-a simțit acest lucru în primul set când a părut timorată de jucătoarea noastră și de palmaresul ei. În actul secund și-a revenit, dar experiența româncei și-a spus cuvântul și Simona a reușit să fructifice a treia minge de meci avută și să se impună la capătul unui meci care a durat o oră şi 15 minute.

Setul secund a fost perturbat pe final de un anunţ făcut în mod repetat, referitor la anularea unui meci de dublu. Din cauza anunţului, a fost necesară rejucarea unui punct. Jocul a fost întrerupt pentru a se evita o nouă rejucare a punctului. În cele din urmă, cele două sportive au fost de acord să continue cu riscul ca, în cazul repetării anunţului, să se rejoace punctul. Următoarea adversară a Simonei va fi câştigătoarea meciului dintre americanca Alison Riske şi britanica Johanna Konta, recenta finalist a turneului de la Praga.

Simona Halep se află în cursa pentru revenirea pe primul loc în lume. Pentru ca acest lucru să devină realitate, ea trebuie să cucerească titlul, iar japoneza Naomi Osaka, actualul lider, să nu ajungă în sferturile de finală. Deocamdată a ajuns în 16-imi, după ce a trecut cu 6-2, 7-6 de Dominika Cibulkova, din Slovacia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net