Simona Halep s-a bătut singură la Wimbledon

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost eliminata in turul 3 la Wimbledon 2018FOTO: EPA
Simona Halep a fost eliminata in turul 3 la Wimbledon 2018FOTO: EPA

Visul britanic s-a încheiat în mod dramatic pentru Simona Halep. Liderul clasamentului WTA a pierdut în turul al treilea la Wimbledon după ce a avut o minge de meci. România nu mai are reprezentante în întrecerea de simplu.

Niciodată nu a mai fost atât de plin de surprize turneul feminin de la Wimbledon ca până acum. Când vedeam cum cad ca spicele favoritele din drumul Simonei Halep ne și vedeam la aeroport întâmpinând-o cu trofeul londonez peste o săptămână. Singura problemă e că și românca s-a molipsit de la celelalte vedete ale tenisului și a părăsit competiția surprinzător. Ca regretele să fie și mai mari, Simona a fost învinsă în turul al treilea după ce a condus cu 5-2 în decisiv și a avut și o minge de meci în fața taiwanezei Su-Wei Hsieh. Asiatica situată pe locul 48 în lume s-a impus cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5, calificându-se pentru prima dată în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon. Chiar dacă a fost eliminată, Simona Halep va rămâne pe primul loc în clasamentul mondial indiferent de cine va cuceri titlul la Wimbledon.

Totuși, tenisul românesc va fi în săptămâna a doua a turneului britanic, dar în proba de dublu. Perechile Irina Begu/ Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 15 și Monica Niculescu/ Kirsten Flipkens, favorite 13, s-au calificat în optimile de finală, adică în turul al treilea. De asemenea, la dublu mixt le mai avem pe Raluca Olaru și pe Mihaela Buzărnescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net