Accidentate în semifinala Fed Cup pierdută în Franța, Simona Halep și Irina Begu au profitat de săptămâna liberă apărută în program pentru a petrece Paștele alături de familii, în orașele natale, Constanța, respectiv București.


În mod normal, Simona Halep nu ar fi trebuit să fie acasă de Paște. Ea trebuia să joace săptămâna trecută la Stuttgart, turneu german care a avut finala chiar duminică. Umai că oboseala, dezamăgirea și accidentarea suferită la coapsa stângă în timpul semifinalei cu Franța, din Fed Cup, au făcut-o pe fostul lider mondial să se retragă de la competiția la care în trecut a ajuns în semifinale. Astfel, ea a putut petrece o minivacanță în orașul natal, Constanța, acolo unde în zilele de dinaintea Paștelui le-a petrecut alături de vechi amice, iar duminica îmrpeună cu membrii familiei și câțiva prieteni foarte apropiați. Evident, nu au lipsit părinții Simonei și fratele și cumnata sa, veniți împreună cu nepoțica în vârstă de doi ani, cu care tenismena se mândrește peste tot. Ea are o relație foarte strânsă cu familia ei și mereu încearcă să fie alături de părinți sau frate la momentele sau sărbătorile importante. Din păcate pentru Simona, pe plan sportiv lucrurile nu stau atât de bine ca în viața personală. Ea a fost depășită de Petra Kvitova în clasamentul WTA, campioana de la Stuttgart urcând pe locul secund și trimițând-o pe Simona pe poziția a treia. Astfel, ea va fi cap de serie numărul 3 la turneul de la Madrid, care va începe peste o săptămână în capitala Spaniei.

Și Irina Begu a avut parte de un Paște petrecut în familie. Ca și buna ei prietenă, Simona Halep, și Irina s-a accidentata în timpul meciului din Fed Cup – dar la gleznă. Drept urmare, s-a retras de la turneul disputat săptămâna trecută la Istanbul și a venit direct la București, unde a început deja exercițiile de recuperare. Duminică, ea s-a aflat alături de întreaga familie, dar acest Paște a avut ceva cu totul special, pentru că a fost primul alături de nepoțelul ei, fiul fratelui său. Atât Simona, cât și Irina, vor juca peste o săptămână la turneul WTA de la Madrid, competiție organizată de Ion Țiriac.

Fratele Simonei, cu mașină de 200.000 de euro

Fratele Simonei Halep, Nicolae, este nedezlipit de soția lui, Luminița. Cei doi au fost surprinși înainte de Paște de fotoreporterii Click! în timp ce plecau de la un club de fițe din Mamaia, unde au stat câteva ore. Chiar dacă sora lui are contract cu Mercedes și de-a lungul timpului a mai primit și două mașini Porsche pe care, din motive evidente, nu le poate conduce, Nicolae nu a vrut să ”împrumute” nici un automobil de la Simona. Așa că el a ales un alt brand de lux pentru deplasarea prin Constanța: conduce un Bentley sport, în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

masina_frate_halep.jpg

Fratele Simonei Halep si bolidul său de 200.000 de euro
Fratele Simonei Halep si bolidul său de 200.000 de euro
FOTO: Blitz!
Loading...
Citeste tot despre: 

Alte articole