Victorioasă (5-7, 7-6/1, 6-2) cu Polona Hercog, Simona Halep a mărturisit că disputa cu slovena a făcut-o ”mai încrezătoare”


Constănțeanca a jucat un nou meci pe muchie de cuțit în circuitul WTA. Iar la finalul său, victorioasă, a ridicat brațele spre cer cu un gest care îi este familiar. 
În ciuda oboselii acumulate în cele trei seturi în care s-a luptat cu Hercog, Halep a făcut o declarație spumoasă: " Sunt foarte bucuroasă de această victorie. Înseamnă foarte mult. Faptul că am stat acolo şi am alergat ca nebuna timp de trei ore mă face mai bucuroasă şi mai încrezătoare. Mi-am găsit încet, încet ritmul. Faptul că nu am cedat niciun punct înseamnă mult. Îmi oferă încredere pe mai departe, că pot câştiga orice meci joc. Aşa că dacă doresc să am acea senzaţie ca anul trecut, când am terminat ca numărul 1, trebuie să fac ceea ce am făcut azi. Dacă fac ceea cea am făcut azi, cred că am o şansă să redevin numărul 1", a spus românca, chiar pe teren, mulțumindu-le celor care au susținut-o și evidențiind că Polona a jucat foarte bine.

Inclusă în echipa de FedCup

Mai apoi, la obișnuita conferință de presă, Simona și-a elogiat antrenorul, pe Daniel Dobre. După ce l-a caracterizat ca fiind ”o persoană deosebită”, ea s-a felicitat cu glas tare pentru că a fost inspirată în a-l readuce în staff-ul său. Nu înainte de a-l pomeni din nou pe Darren Cahill, antrenorul alături de care a obținut cele mai bune rezultate din carieră. 
Ieri, Halep a fost anunțată că face parte din echipa de FedCup a României pentru semifinala din Franța, alături de Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru. În această noapte (nu înainte de ora 22.00), ea va juca în optimile de finală ale turneului de la Miami cu Venus Williams. 

Calificarea în optimile de finală la Miami Open i-a adus Simonei 91.205 dolari şi 120 de puncte WTA.

Loading...