Simona Halep spune că ”a alergat ca nebuna” în meciul cu Polona Hercog

Ultima actualizare:

    Simona Halep spune că a făcut cel mai bun meci din 2019 cu Taylor TownsendFoto: EPA
Simona Halep spune că a făcut cel mai bun meci din 2019 cu Taylor TownsendFoto: EPA

Victorioasă (5-7, 7-6/1, 6-2) cu Polona Hercog, Simona Halep a mărturisit că disputa cu slovena a făcut-o ”mai încrezătoare”

Constănțeanca a jucat un nou meci pe muchie de cuțit în circuitul WTA. Iar la finalul său, victorioasă, a ridicat brațele spre cer cu un gest care îi este familiar. În ciuda oboselii acumulate în cele trei seturi în care s-a luptat cu Hercog, Halep a făcut o declarație spumoasă: " Sunt foarte bucuroasă de această victorie. Înseamnă foarte mult. Faptul că am stat acolo şi am alergat ca nebuna timp de trei ore mă face mai bucuroasă şi mai încrezătoare. Mi-am găsit încet, încet ritmul. Faptul că nu am cedat niciun punct înseamnă mult. Îmi oferă încredere pe mai departe, că pot câştiga orice meci joc. Aşa că dacă doresc să am acea senzaţie ca anul trecut, când am terminat ca numărul 1, trebuie să fac ceea ce am făcut azi. Dacă fac ceea cea am făcut azi, cred că am o şansă să redevin numărul 1", a spus românca, chiar pe teren, mulțumindu-le celor care au susținut-o și evidențiind că Polona a jucat foarte bine.

Inclusă în echipa de FedCup

Mai apoi, la obișnuita conferință de presă, Simona și-a elogiat antrenorul, pe Daniel Dobre. După ce l-a caracterizat ca fiind ”o persoană deosebită”, ea s-a felicitat cu glas tare pentru că a fost inspirată în a-l readuce în staff-ul său. Nu înainte de a-l pomeni din nou pe Darren Cahill, antrenorul alături de care a obținut cele mai bune rezultate din carieră. Ieri, Halep a fost anunțată că face parte din echipa de FedCup a României pentru semifinala din Franța, alături de Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru. În această noapte (nu înainte de ora 22.00), ea va juca în optimile de finală ale turneului de la Miami cu Venus Williams. 

Calificarea în optimile de finală la Miami Open i-a adus Simonei 91.205 dolari şi 120 de puncte WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net