Simona Halep va juca şi la dublu în Fed Cup?

Ultima actualizare:

    Simona Halep si Irina Begu s-au antrenat mult la dublu la ClujFOTO: Cristina Hutu - Ago Vision Production
Simona Halep si Irina Begu s-au antrenat mult la dublu la ClujFOTO: Cristina Hutu - Ago Vision Production

Partida dintre România şi Elveţia, din barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, pare a fi una la discreţia echipei noastre, astfel că spectatorilor li se pregăteşte o surpriză: o vor vedea pe Simona Halep şi în meciul de dublu.

De când România a început să joace în Grupa Mondială a Fed Cup, toată lumea ştia că, atunci când e prezentă, Simona Halep juca în două meciuri de simplu, iar alte fete formau echipa de dublu. Acum, la Cluj-Napoca, situaţia e posibil să se schimbe şi Simona să evolueaze în trei partide! Aceasta deoarece ea a avut un sezon foarte bun şi la dublu în 2018 – a câştigat primul turneu WTA în această specialitate, la Shenzhen – şi, foarte important, a jucat mereu alături de Irina Begu. Care face parte şi acum din echipă. Drept urmare, în ultimele zile la Cluj, atunci când s-a făcut antrenament de dublu, Irina şi Simona au fost mereu de aceeaşi parte a fileului. Şi s-au descurcat perfect în faţa perechii Sorana Cîrstea/ Mihaela Buzărnescu.

Astfel, indiferent ce echipă de dublu va fi anunţată azi, la tragerea la sorţi a ordinii meciurilor – ceremonia are loc la ora 12.00 – este aproape sigur că la ora meciului, vor intra pe teren, în ultima partidă de duminică, Simona Halep şi Irina Begu. Foarte probabil, acel meci nu va mai conta, căci România se va impune după primele trei întâlniri de simplu, dar tocmai de aceea va fi o surpriză foarte frumoasă pe care Simona şi întreaga echipă de Fed Cup a României îl vor face spectatorilor clujeni.

Nu va fi şi singura, căci organizatorii au mai pregătit una pentru prima zi. Spectatorii au fost chemaţi la sală cu 45 de minute mai devreme de ora primului meci, care e prevăzut a avea loc de la ora 13.00, pentru a face parte dintr-o coregrafie care va fi o ”premieră mondială”. „Este nevoie de implicarea tuturor pentru reuşita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis. Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie”, a anunţat Federaţia Română de Tenis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net