Simona Halep este vedeta principală a întâlnirii Franța – România, din semifinalele Fed Cup. Nu doar pentru că este numărul 2 mondial, dat mai ales pentru că e deținătoarea trofeului de la Roland Garros, iar întâlnirea are loc în patria acestui Grand Slam.


Simona a vorbit, la Rouen, despre meciul cu Franța, dar și despre cum a fost influențată de Virginia Ruzici, actualul ei manager. Aceasta a jucat în semifinala Fed Cup din 1973, pierdută cu 2-1 în fața Africii de Sud, deci era cea mai în măsură să vorbească despre asta cu Halep. ”Virginia a jucat acel meci şi am întrebat-o despre experienţa trăită. Era destul de relaxată în trecut, nu aşa stresată ca noi acum, dar mi-a spus că a fost un sentiment plăcut, iar faptul că joci pentru ţara ta e bine şi îţi dă mai multă energie. A mai spus că din câte ştie îmi place să joc pentru ţară, aşa că va fi bine. Sunt foarte emoţionată şi aşteptă cu nerăbdare meciul. Vreau să câştig, vreau să îmi câştig meciurile şi să îmi ajut echipa”, a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al Fed Cup.

De la debutul ei în echipa României, în 2010, Simona a disputat 29 de meciuri, din care a câștigat 20. Cea mai frumoasă amintire de la meciurile de Fed Cup a fost victoria de la Ostrava, din iarnă. ”A fost cel mai frumos moment când am câştigat meciul de dublu şi am sărit în sus de bucurie. A fost o performanţă mare să învingem Cehia, dar trofeul este încă departe, deci încă nu ne putem relaxa, nu ne putem gândi la el. Trebuie să ne concentrăm din nou, să uităm acel meci, să luăm doar lucrurile pozitive şi încrederea”, a mai spus Halep.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: