Virginia Ruzici, inspirație pentru Simona Halep în Fed Cup

Ultima actualizare:

    Simona Halep, la primul antrenament la RouenFoto: Facebook
Simona Halep, la primul antrenament la RouenFoto: Facebook

Simona Halep este vedeta principală a întâlnirii Franța – România, din semifinalele Fed Cup. Nu doar pentru că este numărul 2 mondial, dat mai ales pentru că e deținătoarea trofeului de la Roland Garros, iar întâlnirea are loc în patria acestui Grand Slam.

Simona a vorbit, la Rouen, despre meciul cu Franța, dar și despre cum a fost influențată de Virginia Ruzici, actualul ei manager. Aceasta a jucat în semifinala Fed Cup din 1973, pierdută cu 2-1 în fața Africii de Sud, deci era cea mai în măsură să vorbească despre asta cu Halep. ”Virginia a jucat acel meci şi am întrebat-o despre experienţa trăită. Era destul de relaxată în trecut, nu aşa stresată ca noi acum, dar mi-a spus că a fost un sentiment plăcut, iar faptul că joci pentru ţara ta e bine şi îţi dă mai multă energie. A mai spus că din câte ştie îmi place să joc pentru ţară, aşa că va fi bine. Sunt foarte emoţionată şi aşteptă cu nerăbdare meciul. Vreau să câştig, vreau să îmi câştig meciurile şi să îmi ajut echipa”, a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al Fed Cup.

De la debutul ei în echipa României, în 2010, Simona a disputat 29 de meciuri, din care a câștigat 20. Cea mai frumoasă amintire de la meciurile de Fed Cup a fost victoria de la Ostrava, din iarnă. ”A fost cel mai frumos moment când am câştigat meciul de dublu şi am sărit în sus de bucurie. A fost o performanţă mare să învingem Cehia, dar trofeul este încă departe, deci încă nu ne putem relaxa, nu ne putem gândi la el. Trebuie să ne concentrăm din nou, să uităm acel meci, să luăm doar lucrurile pozitive şi încrederea”, a mai spus Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net