Vezi în fiecare zi cel puţin o fotografie cu o pisică drăgălaşă postată pe reţeaua ta de socializare. Iar figura lui Grumpy Cat e prea cunoscută ca o mai amintim. Însă tocmai această figură de pisică morocănoasă i-au adus celebritatea feline în vârstă de 2 ani, dar şi circa 100 de milioane de dolari în conturi.


Click! vă prezintă cele mai cunoscute pisici care au curerit internetul.

Lil Bub, cea mai simpatică pisicuţă

Lil Bub are aproape 4 anişori şi este o pisică ce s-a născut cu câteva probleme cauzate de mutaţiile genetice suferite în burtica mămicii ei. Deşi necesită îngrijiri speciale şi trebuie hrănită cu biberonul, Lil Bub a reuşit să cucerească inimile internauţilor iubitori de animale.

Lil BUB's Fish and Yogurt Thanksgiving

Maru, grăsunul care ia la trântă cu nişte cutii

Maru este un motan care ne dovedeşte acest lucru. El este un reprezentant al rasei Scottish Fold care trăieşte în Japonia şi căruia îi place să facă dovada capacităţii sale de a se băga prin toate cotloanele, cutiile şi obiectele.

いろいろな小さ過ぎる箱とねこ。-Many too small boxes and Maru.-

Grumpy Cat, cea mai morocănoasă pisică

Cine nu o ştie pe Grumpy Cat? Adevarătul său nume este însă Tardar Sauce. Supărăcioasa felină are nu numai cuvinte de duh, ci şi propriul brand şi îi aduce sătpânei sale un profit considerabil. În plus, pisica a dat lovitura la Hollywood cu primul ei film şi şi-a rotunjit averea la 100 de milioane de dolari.

grumpy_cat.jpg

Grumpy Cat are o avere de 100 de milioane de dolari

Pisica Snoopy s-a făcut fotomodel

O pisică din China a cucerit sute de mii de oameni și a fost numită cea mai simpatică de pe internet. Snoopy adoră să fie îmbrăcată în tot felul de costume, iar ipostazele în care este fotografiată de către stăpâna ei sunt de-a dreptul adorabile.

snoopy the cat

Colonelul Meow, cel mai nervos motan

Din nefericire, simpaticul motan a murit în urmă cu un an. Dar faima lui de cel mai furios motan a depăşit de mult graniţele ţării. Motanul din rasa persană încă face senzaţie pe Internet cu privirea sa de gheaţă, iar asta i-a atras peste 50.000 de fani pe Internet.

A Glass of Scotch With Colonel Meow

Cooper, fotograful de serviciu

Cooper este un motan din rasa American Shorthair, în vârstă de 6 ani, care locuieşte în Seattle, SUA. O dată pe săptămână, drăgălaşul poartă  la gât o cameră foto care îl fotografiază la fiecare 2 minute.

cooper.jpg

Motanul Cooper

Hamilton, pisica hipster

Hamilton este o felină care a devenit celebră pe Facebook datorită mustăţii sale.

hamilton.jpg

Hamilton

Bob, motanul cântăreţ

Motanul Bob nu este o felină oarecare. A devenit personajul unei biografii bestseller internaţional, „Un motan pe nume Bob”, după ce stăpânul lui, un tânăr dependent de droguri care trăia din ceea ce câştiga cântând pe stradă, a găsit puterea de a deveni un alt om datorită prieteniei cu simpaticul patruped.

"A Street Cat Named Bob" The Big Issue cat - iPhone 4s 1080p

Kitler, sosia lui Hitler

Kitler a devenit faimoasă datorită asemănării sale cu fostul lider nazist.

kitler.jpg

Kitler

Nala, pisicuţa uimită mereu

Nala, pisicuţa pe jumătate siameză şi pe jumătate tabby, este surprinsă adesea în ipostaze amuzante ce ne duc cu gândul la o persoană foarte uimită.

Iamnalacat

Venus, pisica cu două feţe

Venus este o pisicuţă care pare a fi scoasă din benzile desenate cu supereroi mascaţi. O mutaţie genetică a făcut ca ea să se nască cu blăniţă în două culori, însa acestea sunt complet separate. Chiar şi ochii lui au culori diferite: unul este verde, iar celălalt, albastru.

venus.jpg

Venus
 
 
Loading...