Ea este Sombra, un câine poliţist din Columbia, care a devenit spaima traficanţilor de droguri. Patrupedul a descoperit aproape 10 tone de cocaină de-a lungul anilor, iar acum traficanţii de droguri i-au pus gând rău.


Urabeños, consideradă cea mai puternică organizaţie criminală din Columbia, oferă 70.000 de dolari pe capul câinelui. Poliţiştii au luat imediat măsuri şi-o păzesc pe Sombra mai ceva ca pe un diplomat.

A murit cel mai urât câine din lume! Zsa Zsa primise titlul luna trecută

zsa-zsa-caine-urat.jpg

zsa zsa cel mai urat caine din lume
Zsa Zsa a murit marţi, în somn
Foto: Guliver/ Getty Images

În urmă cu trei săptămâni, Zsa Zsa a participat la un concurs, care a avut loc în San Francisco. Zsa Zsa a avut ghearele colorate în roz pentru a se asorta cu nuanţa colierului purtat. Căţeii s-au întrecut în “urâţenie “, iar câştigătorul a plecat acasă cu 1.500 de dolari şi o excursie la New York pentru patruped şi stăpân.

zsa-zsa-caine-uratjpg

zsa zsa cel mai urat caine din lume
Zsa Zsa fusese desemnat în iunie "cel mai urât câine din lume"
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Din păcate, Zsa Zsa a murit marţi, în somn, iar anunţul a fost făcut de stăpâna ei. Megan a declarat pentru “Good Morning America” faptul că “încă nu-i vine să creadă că Zsa Zsa nu mai e şi că-i va fi extrem de greu să o înmormânteze”. Totuşi, căţeluşa şi stăpâna ei au apucat să viziteze New York-ul, scrie Abc News. Căţeluşa avea nouă ani şi locuia cu Megan şi alţi doi căţei într-o casă din Anoka, Minnesota.

Anul trecut, titlul de cel mai urât câine din lume a fost câştigat de Martha, un mastiff napolitan.

 

Câinele a fost mutat din zona unde operau cei din grupare şi a fost plasat pe aeroportul din Bogota, scrie BBC. Autorităţile consideră că este un loc sigur pentru patruped, care, în prezent este păzit de mai mulţi poliţişti.

Sombra (n.r Umbra) a descoperit 5,3 tone de cocaină în oraşul Turbo, iar de curând a găsit alte patru tone ascunse în componente de maşină. Colonelul Carlos Fernando Villareal a declarat că după ce au cooptat-p pe Sombra în echipă şi au descoperit drogurile, au reuşit să aresteze 245 de persoane care făceau trafic cu droguri de mare risc.

Sombra are 6 ani, face parte din rasa Ciobănesc german şi lucrează cu cei de la narcotice de când era puiuţ. Câinele a participat la peste 300 de operaţiuni alături de poliţişti.

 

Loading...