Aleph (Bivolul), între 20 martie şi 5 aprilie

Persoanele născute sub acest semn nu se dau niciodată bătute. Sunt firi creative, care reuşesc întotdeauna în viaţă. În dragoste, sunt destul de prudente şi nu se aruncă cu capul înainte într-o relaţie. Persoanele din semnul Aleph le place să se lase prinse în jocuri ale seducţiei.

Beth (Casa), între 6 aprilie şi 21 aprilie  


Sunt persoane cărora le place confortul familiei. Generoase, loiale şi sensibile, sar imediat în ajutor.. În dragoste, sunt fidele şi dăruiesc totul partenerului. Sunt firi confortabile, cărora nu le prea plac schimbările. De aceea, în timpul liber, au tendinţa să nu iasă prea mult din casă.

Gimel (Cămila) între 22 aprilie şi 10 mai   
 

Sunt genul de oameni care traversează deşertul fără să se teamă de căldură sau de sete! Chiar dacă întâlnesc multe obstacole, nu se dau niciodată bătuţi. Nu duci lipsă nici de încăpăţânare. Cât despre dragoste, nu ai nevoie de pasiune, ceri prietenie de la partener.

Daleth (Poarta ), între 11 mai şi 21 mai


De tine depinde dacă deschizi sau închizi o poartă, mereu vei avea de ales între două situaţii. Odată făcută alegerea, nu regreţi, căci ai o personalitate puternică. În dragoste, eşti o persoană norocoasă. Te vei căsători o singură dată. Ai şi noroc la bani şi eşti persoana potrivită pentru funcţii de conducere.

He (Fereastra), între 22 mai şi 10 iunie    

Îţi plac provocările, deşi eşti o persoană destul de timidă. Iubeşti călătoriile şi nu poţi trăi fără prieteni. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, te deschizi foarte greu, pentru a-ţi ascunde timiditatea.

Vau (Cârligul), între 11 iunie şi 22 iunie  


Eşti plină de idei şi îţi place să fii în centrul atenţiei. Egoismul şi încăpăţânarea te caracterizează, mai ales când vine vorba de proiectele de serviciu. În dragoste, eşti persoana care trebuie să fie ocrotită, căreia partenerul trebuie să-i arate dragostea n fiecare zi. Nu suporţi trădarea.

Vezi cum influențează zodiacul evreiesc celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

 
 
Loading...