Ne dorim să avem succese în viață pe mai multe planuri! Pentru fiecare dintre noi, zi de zi, reușita este esențială! Puțini dintre semenii noștri știu că există o strânsă legătură între numele nostru și o țintă dorită.


Cum se calculează numărul reușitei

Numărul reușitei se obține când adunăm literele din nume+prenume.

Pentru a calcula numărul reușitei și al compatibilității cu alte numere, vă prezentăm tabelul de corespondență litere-numere.

A B C D E  F G H  I

J K L M N O P Q  R

S T U V W X Y Z

1 2 3 4 5  6 7 8  9

Caracteristici ale persoanelor care au numărul reușitei 9

Persoanele care au numărul reușitei 9 este bine să exploateze la maximum fiecare clipă. Aceste persoane au parte de mai multe bucurii alături de oameni cu numele reușitei 1, 2, 3. În acest caz, nu vă favorizează colaborarea nu numerele reușitei 4 și 5. Vor fi neutre și nesemnificative proiectele la care lucrați alături de numerele reușitei 6 și 8. Datele 9, 18, 27 din fiecare lună vă oferă noi oportunități. Pentru dumneavostră, marți este ziua cea mai promițătoare din săptămână, oricât de încărcată de situații neașteptate are fi.

În luna septembrie veți reuși în marile proiecte, folosindu-vă aptitudinile de bun organizator și negociator.

Punctul cardinal norocos pentru dumneavostră este vestul, iar culorea care vă stimulează este roșu. Cea mai favorabilă piatră este coralul.

Precizare de la specialiștii în numerologie: În tinerețe, persoanele cu numărul reușitei 9 să poarte coral alb, iar după 40 de ani, coralul roșu. Explicația este simplă: numărul reușitei 9 este unul temperamental și, de aceea, coralul alb atenuează momentele de neliniște mai frecvente în tinerețe.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: