Weekendul aduce bună dispoziție, întâlniri cu prietenii, dar și introspecție. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru zilele de 9 și 10 februarie 2019.


Horoscop 10 februarie - Vărsător

Se pare că în acest weekend ești mai mult pe drumuri. Nu prea ai chef, însă bine ar fi să vii în întâmpinarea evenimentelor și să ieși în lume. Prietenii apropiați sau rudele vor dori compania ta.  Este o perioada în care toate tipurile de relații se reconfigurează. Fii atent la ce se petrece în jurul tău și triază persoanele cărora li te destăinui. Pe de altă parte, rezervă momente de odihnă și excursii la munte. 

Horoscop 10 februarie - Pești

Capitolul financiar îți solicită atenția în acest weekend. Sunt zile bune pentru cumpărături, dar și pentru a-ți verifică bugetul și documentele financiare. S-ar putea să primești cadouri mărunte sau vești legate de salarizarea și activitatea unui loc de muncă. Se recomandă circumspecție, tăcere și observarea atentă a evenimentelor și oamenilor din jurul tău. Poate că ar fi bine să te gândești serios la reconfigurarea relațiilor actuale. 

Horoscop 10 februarie - Berbec

Ar trebui să te simți în formă la finalul acestei săptămâni. Este nevoie să te ocupi mai mult de tine. Mergi la un salon de cosmetică, la saună sau masaj sau pur și simplu colindă magazinele.  Recomandabil este să eviți compania prietenilor zilele astea, deoarece relațiile cu aceștia sunt tensionate și stau pe un bulgare de dinamită. Și protectorii și-au luat mâna de pe tine, așa încât ești mai mult pe forțele tale.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Horoscop chinezesc. Ce numere norocoase joacă zodiile, la LOTO

Horoscop vacanță 2019. Când trebuie să pleci în concediu, în funcție de zodia ta

Loading...
Citeste tot despre: