Unii îşi fac norocul cu mâna lor, pentru alţii vine de la sine, însă din punct de vedere astral există zodii care luptă din greu pentru a-l obţine. Ghinionul se va ţine scai de unii nativi, care vor avea ceva de furcă în ceea ce priveşte cumpenele apărute în viaţă. Iată ce ghinioane vei avea, în funcţie de zodia în care te-ai năcut.


  1. Berbec

    Chiar dacă cei născuţi în zodia Berbec nu se lasă păgubaşi în faţa problemelor, nu înseamnă că îi ocoleşte ghinionul pentru că sunt ei firi războinice şi neînfricate, notează zodiata.com. Dimpotrivă, ei au parte deseori de diverse accidente (mai mici ori mai mari). Fie li se strică anumite lucruri de care au nevoie urgent, fie se rănesc. Puţină atenţie i-ar ajută în ambele cazuri. Poate că nu ar scăpa complet de ghinion, însă ar reuşi să ţină mai multe situaţii sub control. Iar faptul că devin impulsivi nu îi ajută deloc în astfel de momente.

  2. Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:
Loredana Groza, apariţie interzis de sexy în direct, la TV! Cum a apărut cântăreaţa în emisiunea lui Măruţă
Andreea Marin şi iubitul său au oferit primul interviu împreună: "Andreea este mult mai naturală decât o cunosc toţi ceilalţi"

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: