Horoscopul lunar - horoscop decembrie 2020 - îți oferă previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Citește horoscopul lunii decembrie 2020 și află dacă vei avea succes în carieră, cum vei sta cu sănătatea, cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul lunii decembrie spune că nativii din zodia Săgetător se bucură de popularitate.


Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Berbec

Horoscop lunar Berbec: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

berbec_1_1_0_0_0.jpg

Berbec 21 martie – 20 aprilie
 • Prima decadă a lui decembrie va fi destul de reușită, căci aspectele astrale-s mai blânde ca luna trecută. Un nivel ridicat de energie vitală va activa calitățile de afaceri, potențialul spiritual și creativ. Noile întâlniri pentru a discuta planuri, a pune la cale călătorii, a face propuneri originale, precum și a semna contracte, se pot dovedi foarte promițătoare pentru anul viitor. Iar prima decadă lunară în acest sens se poate dovedi a fi reușită pentru găsirea acestor noi conexiuni, pentru colectarea informațiilor, gândire și discutare de noi proiecte. Va fi important să comunicați mai mult. Călătoriile și întâlnirile care pot avea loc vor fi prioritare. E adecvată perioada pentru a extinde legăturile spirituale, pentru a vă promova ideile vorbind în public, pentru instruire și predare. Acest lucru va permite să adunați în jurul ideilor voastre un cerc larg de oameni cu preocupări comune, să legați prietenii spirituale.
 • Între 9-16 decembrie, va trebui să depuneți efort din greu și să-i ajutați pe colegi și pe cei dragi. Cineva din familie, cineva apropiat, poate avea probleme de sănătate sau la locul de muncă. Iar voi o să acționați simultan în mai multe direcții, pe lângă treburile voastre.
 • La locul de muncă, șefii se pot confrunta cu probleme financiare grave și probleme profesionale, care vor trebui rezolvate prin eforturi comune. Practic, va trebui să vă asumați responsabilitățile altor persoane pentru a scoate situația din stagnare.
 • Între 16 și până pe 21, vin evenimente mai interesante și mai dinamice. Faptul că veți avea o energie crescută și vă veți descurca  pozitiv în carieră și zona materială. Eforturile nu vor fi în zadar, veți fi răsplătiți, atât din punct de vedere material, cât și spiritual. Vă crește autoritatea, vi se fac noi propuneri de lucrări sau cooperare, mult mai profitabile.
 • De asemenea, finalul lunii vine cu momente de compensare și recompense pentru eforturile anterioare din prima și a doua decadă. Veți putea astfel să reduceți motoarele activității și să vă dedicați pregătirii pentru Anul Nou. Dacă nu o veți face, vor veni dificultăți în relațiile de la locul de muncă sau cu oamenii din imediata apropiere. Aceștia vă pot trage la răspundere pentru  greșeli din trecut sau obligațiile neîndeplinite, situații în care mândria voastră va fi afectată. De aceea am recomandat retragere și vacanță pentru o vreme.

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Taur

Horoscop lunar Taur: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

taur_1_0_2.jpg

Taur 21 aprilie – 20 mai
 • Deși veți traversa  o perioadă de instabilitate în sfera psiho-emoțională, care într-adevăr, poate fi motiv al unor problem ce necesită rezolvare, energia pozitivă astrală o să ajute la menținerea unui nivel ridicat de activitate și la păstrarea speranței că vor veni vremuri mai bune.
 • Începutul lunii este o perioadă relativ ok, mai ales că aveți multe lucruri de făcut. În primul rând, trebuie să fiți atenți la însumarea rezultatelor financiare, la plata impozitelor, a datoriilor, astfel încât nimic să nu vă împiedice avansarea. Situația se poate dezvolta în așa fel încât va trebui să achitați datoriile karmice, să vă îndepliniți obligațiile. Acest lucru va oferi posibilitatea de a vă elibera de vechile obligații și de a înfrunta cu îndrăzneală viitorul.
 • După 7, se impune să fiți extrem de atenți la sănătate și la starea psiho-emoțională a celor din jur. Pot apărea certuri,conflicte cu partenerii, iar dușmanii secreți pot țese intrigi împotriva voastră. Veți fi obligați să vă păstrați și să vă apărați pozițiile, să luptați pentru autoritatea voastră, pentru carieră și încrederea altora în voi. Vechile probleme nerezolvate, conexiunile împovărătoare, lipsa de fonduri în perioada 7-13, pot încetini afacerile profesionale și succesul. Nu este de dorit să investiți fonduri, să faceți achiziții mari, deoarece ar duce la pierderi neașteptate, plăți, iar achizițiile nu vor aduce bucuria așteptată.
 • O perioadă mai favorabilă va începe după 16 decembrie și abia de atunci încolo veți putea acționa mai eficient.
 •  Începutul celui de-al treilea decan din lună se va dovedi chiar a fi o perioadă semnificativă pentru succesul viitor. Veți avea ocazia și dorința de a încerca într-un domeniu nou, de a planifica poate schimbarea nu numai a profesiei, ci și a domiciliului, unii chiar dorind stabilirea locului de reședință în străinătate. Mulți dintre voi se vor manifesta decisiv și îndrăzneți, fără a-și regreta deciziile, astfel încât să poată lua rapid o decizie importantă și să-și schimbe soarta. O să îi surprindeți nu numai pe cei din jur, ci și pe voi, iar ceea ce provoca teamă și evitați anterior, poate deveni o prioritate necesară. Asta se poate manifesta și în viața personală, căci veți încerca să obțineți stabilitate și liniște sufletească. Acest timp poate fi favorabil pentru noi întâlniri, contacte, relații, creștere spirituală și creativă.
 • După 25 decembrie abia puteți gândi la vacanțe, la odihnă, la relaxare.

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Gemeni

Horoscop lunar Gemeni: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

gemeni_1_1_0_1_1.jpg

Gemeni 21 mai – 21 iunie
 • Primul decan al lunii este o perioadă favorabilă și creativă, așa că până la această dată este necesar să planificați întâlniri și călătorii importante, negocieri și proiecte de afaceri. Cu ce veți reuși acum, veți putea să acționați cu încredere chiar și într-o perioadă mai dificilă (8-14 decembrie 2020) foarte eficient. Relațiile cu partenerii vor ieși în prim plan și veți fi obligați să rezolvați unele probleme comune, eventual de finanțe. Trebuie totuși să acționați prudent, deoarece rivalii, dușmanii secreți, intrigile și opoziția lor v-ar putea complica foarte mult viața. Nu vor lipsi litigii,probleme cu impozitele, cu organele legislative, neînțelegeri din partea celor dragi.
 • Perioada stresantă va continua până pe 15, după care, energia devine ridicată, crește calitățile și talentele creative și se vor deschide noi orizonturi. Comunicarea și orice cooperare vor continua favorabil și constructiv, astfel încât veți putea rezolva contradicțiile anterioare, veți conveni asupra mai multor probleme și veți clarifica planurile pentru viitor. Călătoriile și întâlnirile vor contribui la extinderea legăturilor de afaceri și personale, așa că veți putea să profitați la maximum de informațiile și negocierile apărute. Creșterea energiei astrale duce și la creșterea acțiunilor întreprinzătoare, căci veți reuși să promovați ideile și rezultatele de lucru.
 • Afectiv, de asemenea vă puteți bucura de succes vizavi de persoanele de sex opus, astfel încât cei singuri să-și poată întâlni jumătatea.
 • În perioada 15-20 decembrie vor veni o mulțime de evenimente plăcute care pot da naștere la noi planuri pentru anul viitor. Va trebui să consolidați ceea ce ați realizat și să nu irosiți energia aiurea. Doar acest lucru va aduce mai multă stabilitate.
 • După 25 decembrie, posibil să fiți nevoiți să meditate la varianta unui loc de muncă nou,la găsirea de alte surse de venit. O să căutați ajutor la parteneri, deoarece dorințele și ideile s-ar putea să nu coincidă cu realitatea. Așa că, acceptați noi întâlniri și conexiuni, deoarece ele vor deveni importante pentru perspectivele viitoare.

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Rac

Horoscop lunar Rac:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

rac_0_1_0_2.jpg

Rac: 22 iunie - 22 iulie
 • Energiile astrale ar putea să nu fie foarte confortabile pentru starea voastră emoțională.
 • La începutul lunii, să zicem că puteți face față cu succes treburilor din trecut, va trebui să vă aruncați într-o rutină, dar acest lucru vă va ajuta să intrați într-un ritm bun de lucru și să acționați foarte eficient. Trebuie să continuați să gestionați planurile și proiectele lansate anterior, să consolidați relațiile cu cei dragi și cu colegii, astfel încât să vă simțiți în siguranță. De asemenea,puteți avea oportunități bune de a îmbunătăți situația financiară, iar cariera profesională poate aduce venituri bune din proiecte și investiții anterioare.
 • În perioada 10-14,pot apărea momente tensionate în relațiile cu ceilalți ori cu copiii. În plus, un nivel scăzut de energie, instabilitatea psiho-emoțională poate face să deveniți irascibili, mai deschiși la critici sau va fi mai dificil să vă apărați pozițiile și planurile. Și, în general această perioadă este nefavorabilă pentru comunicare. Unii nativi vor fi mai introvertiți și mai pretențioși în privința altora, predispuși la argumente și la clarificarea relațiilor. Multe oportunități pot fi ratate din cauza precauției excesive, a suspiciunilor și a lipsei de intuiție. Prin urmare, sprijinul celor dragi și sfaturile lor vor fi foarte utile.
 • În a doua jumătate a lunii potențialul energetic va începe să se recupereze și atunci veți putea acționa decisiv. Perioada 15-20 decembrie va fi reușită și semnificativă. Multe contacte pot fi promițătoare și de succes pentru noul an. Încrederea și stima de sine vor crește, veți fi consecvenți în acțiuni, veți putea obține rezultate concrete. Informațiile primite de la parteneri, întâlnirile și negocierile cu aceștia pot schimba foarte mult viziunea voastră asupra lumii. Veți avea o comunicare foarte interesantă, întâlniri și călătorii neașteptate.
 • Tot în perioada asta, e favorizată activitatea intelectuală, iar educația și activitatea științifică vor contribui la succesul viitor.

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Leu

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

leu_1_2_0_1.jpg

Leu 23 iulie – 22 august
 • Schimbările pozitive care au început la sfârșitul lunii noiembrie vor continua cu mai mare intensitate în primul decan de decembrie. Prietenii, colegii și cei dragi vă vor ajuta, unii chiar vă vor schimba viața, vor pune umărul în situații dificile și vor apărea cu noi propuneri care pot contribui la faimă și succes. Activitățile și călătoriile sociale, întâlnirile cu partenerii străini, semnarea contractelor vor fi, de asemenea productive. Potențialul creativ va fi la cel mai înalt nivel, astfel încât nu numai că se poate îmbunătăți sănătatea, ci vin și câștiguri de bani. În același timp, devotamentul va crește, vă veți bucura de munca depusă, de oportunitatea de a vă exprima talentele, abilitățile,de a vă face indispensabili la locul de muncă. O să vă dovediți a fi buni organizatori, deși poate uneori veți acționa dur, dar exact acest lucru  va atrage pe cei din jur, care vă vor preda de bună voie frâiele conducerii proiectelor.
 • În relațiile cu partenerii nu ar trebui să vă relaxați prea mult și este recomandabil să controlați toate procesele, bazându-vă mai mult pe voi decât pe ceilalți.
 • Unii vor fi nevoiți să încerce lucrul într-un domeniu nou, care poate fi pe gustul lor,și nu numai că vor fi mulțumiți de ei înșiși, dar vor putea obține și rezultate materiale tangibile.
 • Grijă în perioada 8 - 12, căci se pot ivi probleme din cauza îngâmfării și că vi s-ar putea urca succesul la cap! Dacă mergeți impulsiv cu o asemenea atitudine, multe dintre acțiuni sau angajamente pot fi intempestive, prost gândite din punct de vedere strategic și cu riscuri neasumate. Costurile financiare și investițiile de capital nu le recomand, iar contractele și activitățile riscante pot aduce mai multe probleme decât profit.
 • Din 15 până în 20, aveți deschidere la semnarea contractelor, la negocieri serioase și întâlniri pentru găsirea unui nou loc de muncă. Talentele, arta și farmecul natural se vor manifesta clar, ceea ce va atrage oameni cu oferte și oportunități interesante. Abia din 25 decembrie încolo vă recomand să vă gândiți la vacanță, să vă odihniți și să vă relaxați de sărbători.

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Fecioară

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

fecioara_1_0_2.jpg

Fecioară 23 august-22 septembrie
 • Deși în prima săptămână a lunii veți simți o lipsă acută de energie vitală, oportunitățile favorabile nu vă vor ocoli și ele vă vor ajuta la demonstrarea aptitudinilor și talentelor de care dispuneți. Astfel, este o perioadă favorabilă pentru a vă implica în treburile casnice, de îmbunătățire și amenajare a locuinței, chiar pentru a cumpăra proprietăți imobiliare.
 • Legăturile de familie de asemenea, vor juca un rol important în stabilitatea financiară, în creșterea veniturilor. Ba chiar veți putea conta pe ajutorul unui partener în rezolvarea problemelor familiale.
 • Unii dintre voi s-ar putea căsători cu succes, iar prin mariaj să aibă mai multe oportunități pentru o viață confortabilă și fără griji. În orice caz, sunt șanse mari de a investi mai multă atenție și bani în familie, acasă și acolo să pregătească locul în care să se simtă în siguranță.
 • În perioada 8-13 decembrie, veți simți nevoia de a fi singuri, de a vă retrage, asta datorită scăderii puternice a potențialului energetic și a entuziasmului în căutarea succesului sau a profitului. Veți avea nevoie de odihnă, de un ritm de viață mai liniștit, așa că lucrurile și planurile importante pot stagna în acest moment sau vă vor lua mai mult timp și energie decât ați planificat.
 • O perioadă mai favorabilă vine după 16 încolo, putând porni atunci noi activități sociale, noi dialoguri și conexiuni diverse ori chiar aventuri romantice. Relațiile pot avea succes pe termen lung, la fel și parteneriatele afective, ca de altfel și pregătirea pentru Anul Nou. Evenimente plăcute vor avea loc în familie, căci se strânge legătura și comunicarea cu cei dragi. Starea morală se va îmbunătăți semnificativ, potențialul de viață va crește, veți deveni mai optimiști și mai deschiși mental. Veți putea în sfârșit să faceți planuri și strategii care să îi includă și pe cei dragi.

 

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Balanță

Horoscop lunar Balanță: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

balanta_3_1_0_0_1.jpg

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie
 • Primul decan al lunii va fi asociat cu o comunicare foarte dinamică și creativă, lucru care va ajuta să înțelegeți mai bine cum stați cu planurile de viitor, să vedeți perspectivele ori să învățați  o mulțime de lucruri importante și interesante. Veți fi buni organizatori, oratori pricepuți și va crește gustul  pentru activitățile sociale sau politice. Abilitățile intelectuale sunt activate, așa că puteți reuși în activități educative sau științifice. Mai mult, unii pot deveni campioni înfocați ai justiției, mediatori sau vor fi dispuși să-i ajute pe cei care se află într-o situație dificilă.
 • Până pe 8, veți avea ocazia să vorbiți în public, să atrageți atenția altora asupra ideilor și proiectelor voastre sau să vă promovați pe larg produsele. Pentru mulți va fi o perioadă interesantă și plină de evenimente. Stima de sine va crește cu această ocazie, veți putea face față complexelor, veți putea demonstra experiențele și vă veți simți mai încrezători și mai semnificativi.
 • Între 10-12 decembrie trebuie să fiți atenți deoarece stresul emoțional și fizic, conflictele cu partenerii sau cu cei dragi, pot complica viața. În comunicarea cu colegii, cu șefii și cei dragi veți avea nevoie de bunăvoință și autocontrol pentru a nu provoca conflicte, precum și pentru a soluționa la timp tensiunea din relații. Grijă, căci criticile pot fi distructive!
 • Între 15-20, se va instala calmul, vă veți recăpăta autoritatea, va reveni șansa  iar parteneriatele se vor dezvolta activ. Obiectivele, faptele și planurile comune pot uni și pot crea condiții favorabile pentru cooperare, construind planuri pe termen lung. Lucrurile se vor mișca foarte activ, astfel încât apar rapid rezultatele eforturilor, ceea ce vă va ajuta să priviți spre viitor cu optimism.
 • Profesional, vă veți putea baza în avansare  atât pe ajutorul echipei, cât și pe sfaturile celor dragi. Până la Anul Nou, se va  îmbunătăți starea materială, veți reuși să faceți achizițiile și cadourile necesare. E important ca în preajma sărbătorilor să nu amestecați liniștea perioadei cu eventuale probleme de serviciu, cu șefii, cu colaboratorii sau cu organele de control. Tot atunci, dușmanii secreți și cei care doresc răul își pot aminti de voi și vor răspândi bârfe sau informații false.

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Scorpion

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

scorpion_2_2_0_0.jpg

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie
 • Prima decadă a lunii poate fi o perioadă de încercări pentru voi. Nu înseamnă neapărat că vă veți întâlni cu sarcini insurmontabile, dar va fi necesar un efort semnificativ. Dacă-l veți face și rezultatul va fi uimitor. Circumstanțele vizavi de familie vă vor pune în față o alegere care va fi evidentă doar la prima vedere. În realitate, totul va fi mai complicat. Sugerez să comunicați cât mai mult posibil, să construiți relații, să căutați alte modalități de abordare a problemei.
 • Afectiv, recomand să nu vă blocați acum în probleme de relații prea serioase, nici măcar atunci când se pare că totul s-a terminat deja. Dezvoltați-vă constant, atât fizic, cât și emoțional, căci doar așa veți fi capabili ca într-un final să depistați ce anume vă poate schimba viața în bine.
 •  În zona muncii, da, este posibilă schimbare, dar rearanjările externe par să nu vă afecteze personal.
 • După 15 încolo, veți avea nevoie de ceva mai multă perseverență, în timp ce accentul energetic se va deplasa mai mult către momentele de lucru. Nu exagerați cu nimic, nici măcar să vă dați cu părerea! Dacă aveți propria afacere, încercați să nu preziceți evenimente, ci eventual să le simulați doar în timpul implementării planurilor. Acest lucru este important pentru că acum pot apărea urechi neașteptate, care abia așteaptă să profite de informațiile voastre, iar voi nu veți putea acționa previzibil. 
 • Dacă lucrați într-un birou, atunci fiți ireconciliabili cu cei care greșesc dar nu vor să recunoască acest lucru! Acționați după cum considerați potrivit, dar cu mintea, nu cu emoțiile în prim plan!
 • De fapt, acest mijloc al lunii decembrie este bun pentru tot felul de decizii care nu au legătură directă cu activitățile profesionale. Țineți totuși cont că și acelea pot afecta cumva sectorul financiar.
 • Ultimele 10 zile impun multă corectitudine în decizii, iar dacă veți fi nesiguri, cereți sfatul familiei. Împreună,s e pot rezolva oricare din problemele întâmpinate.

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Săgetător

Horoscop lunar Săgetător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

sagetator_2_0_0_3.jpg

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie
 • Decembrie este o lună potrivită pentru a vă recupera și a vă consolida sănătatea, pentru a scăpa de efectele stresului emoțional. Astfel, vă sugerez ca în prima săptămână și în a treia, să vă stabiliți evenimente importante, acțiuni, întâlniri și să construiți o strategie pentru anul următor. Cel mai bine este să încheiați contracte importante și să purtați dialoguri despre planuri și perspective profesionale înainte de 7 decembrie.
 •  În perioada 8-14, evenimente și situații se precipită, aduc agitație care vă distrage de la planuri și obiective personale importante. Veți fi obligați să lucrați mult online și să vă adaptați la condiții în urma schimbărilor ce vin, petrecând mult timp și consumând efort cu ele. Ar trebui să acționați mai prudent, să fiți legaliști, deoarece nerespectarea autorităților, frivolitatea, ignorarea legilor pot afecta negativ.
 • La serviciu se pot distruge brusc relațiile cu șefii, colegii, dar și acasă cu cei dragi, uneori din cauza unui singur cuvânt greșit. Ca urmare, sunt posibile pierderi și  eșecuri în sfera financiară, uneori din propria grabă și impulsivitate. În plus, manifestarea egoismului și mândriei face mai mult rău și strică relațiile cu ceilalți, în special cu partenerii de afaceri sau  căsătorie.
 • Mulți veți da dovadă de intransigent, veți deveni ireconciliabili, veți lua lucrurile prea personal, veți vedea un rival în fiecare, iar din cauza asta riscați să pierdeți mult. În schimb, aceasta poate fi o perioadă bună pentru creativitatea individuală și activitatea independentă, dar nu pentru interacțiunea colectivă.
 • După 15 încolo, veți putea să reluați cu mai mult spor întâlnirile și afacerile importante, căci atunci veți fi mai echilibrați și mai înțelepți. Tensiunea în comunicare va scădea treptat, având șanse să devină constructivă. Hotărârea și curajul pot atrage aprecierea celor din jur și vi se pot restabili din drepturile pierdute anterior, mai ales acasă, în familie.
 • În exterior vă crește treptat popularitatea, recunoaștere socială, fiind o bună perioadă de a vă face publicitate. 
 • Ultima săptămână din an scade puțin susținerea astrală, se inmoaie energia, dar vă permite sa vă relaxați și să faceți bilanțul anului care se incheie. Nu spun că dacă l-ați gestionat bine, ar putea veni și dividende binemeritate, recompense, venituri neașteptate, proiecte promițătoare.
 • Cu toate acestea, nu-s excluse ceva probleme acasă, mici accidente sau relații instabile cu cei dragi.

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Capricorn

Horoscop lunar Capricorn:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

capricorn_1_1_1.jpg

Capricorn: 22 decembrie-20 ianuare
 • Începutul lunii va fi promițător pentru rezolvarea problemelor familiale sau de proprietate, precum și pentru comunicare, întâlniri, discuții despre afaceri și planuri personale. Vă puteți pune în aplicare ideile și puteți crea condiții de viață mai confortabile, puteți amenaja casa, puteți cumpăra mobilier sau chiar o locuință. Deci unii dintre voi veți avea ocazia să vă mutați, să schimbați locul de reședință, orașul sau țara.
 • A doua săptămână însă, nu vor lipsi problemele casnice sau de sănătate, sau veți fi neliniștiți psihic și sufletește. Multe din planuri se blochează din cauza lentoarei altora, a dezinformării, a înșelăciunilor și lipsei de înțelegere. Ar fi mai bine să nu vă divulgați planurile, să nu vorbiți despre ideile voastre, ci să le gândiți pe toate în singurătate, să adunați mai curând informațiile necesare și abia după 15 să vă gândiți să le puneți în practică.
 • Este important să vă controlați starea de spirit și emoțiile, să nu cedați provocărilor și să mențineți stabil echilibrul emoțional, asta pentru a nu da motiv invidioșilor să profite de starea și vulnerabilitatea voastră. Atenție și că proiectele riscante pot afecta cariera și stabilitatea financiară!
 • A doua jumătate a lunii se poate dovedi mai favorabilă, vin situații care vă cresc încrederea, lucru care va permite să vă exercitați voința și puterea, să folosiți cu succes prietenii și conexiuni de afaceri.
 • După data de 22, situația se va stabiliza iar în ultimele zile din decembrie chiar vă veți putea ridica din stagnare. Profitați atunci și acționați pentru a transforma situațiile în favoarea voastră și a privi spre viitor cu optimism

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Vărsător

Horoscop lunar Vărsător:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

varsator_1_1_0.jpg

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie
 • Încă de la începutul lunii veți lua o poziție mai decisivă, veți fi activi și curajoși în intențiile voastre, în atingerea obiectivelor. Veți putea folosi cu succes chiar șansele nesemnificative, profitând  pentru a vă consolida poziția în domeniul profesional și pentru a determina perspectivele pentru anul următor. Cât de activ se vor dezvolta evenimentele în favoarea voastră, asta va depinde în mare măsură de voi, de cât de convingători veți fi, de cât de persistenți. Luați în calcul și dezvoltarea de noi afaceri și prietenii, pentru că asta ajută la atingerea obiectivelor următoare. Comunicarea va fi eficientă, prin urmare, deci nu ar trebui să aveți rețineri în a face solicitări către autorități, persoane influente și toți cei care considerați că ar putea ajuta.
 • În al doilea decan din lună, veți avea de rezolvat problemele familiei. Unele se vor ivi din cauza unei prea mari atenții acordate profesiei, în detrimentul responsabilităților de acasă. Probabil că o să fiți nevoiți  să renunțați atunci la ceva ca să echilibrați balanța. Poate că va trebui să sacrificați finanțele, să faceți achiziții sau investiții mari, iar asta vă destabilizează.
 • Abia în ultima săptămână de decembrie vă calmați și priviți mai filosofic toate schimbările care au loc în jur. Asta nu înseamnă bine neapărat, căci trebuie să luați în considerare că acțiuni secrete, invidii, intrigi devin mai active după 28 decembrie. Posibil chiar să vă treziți un pion în jocurile murdare ale altcuiva sau riscați să deveniți dependent de cineva. Căutați să vă apărați de influențele negative din exterior! Mai bine  pregătiți-vă pentru Anul Nou împreună cu cei dragi și renunțați pentru moment la griji și resentimente!

 

Horoscop lunar – horoscop luna decembrie 2020, zodia Pești

Horoscop lunar Pești: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

pesti_4_0_2.jpg

Pești 19 februarie – 20 martie
 • Pentru voi, primul decan de decembrie vă găsește în vervă, dinamici, activi, reușind să transmiteți pozitivitate și celorlalți, așa că va fi foarte confortabil să se coopereze. Tot acum vin situații care ajută în carieră și care consolidează poziția financiară. Orice acorduri semnate în acest timp vor contribui la creșterea veniturilor și a poziției.
 • Sensibilitatea creativă va reprezenta un stimulent puternic și inspirator pentru a obține o poziție mai înaltă în societate. Nu refuzați în acest sens invitațiile la petreceri, la evenimente sociale sau, dacă nu, ocupați-vă de zona literară sau de cercetare științifică pentru că vin rezultate bune! Ideile voastre pot provoca interesul colegilor din afară, astfel încât unii dintre voi pot primi oferte de muncă tentante în străinătate.
 • Perioada 9 - 13 e destul de complexă și, paradoxal, într-un domeniu de viață veți crește, în altul ajungeți în cădere liberă. Deci, una caldă, una rece. Este probabil să se facă schimbări la locul de muncă și care pot afecta situația financiară și da peste cap toate planurile. Sau este posibil să apară dușmani, oameni invidioși care vor încerca să vă submineze poziția. În același timp, chiar voi riscați să faceți greșeli în alegeri. E mare probabilitatea de amăgiri, autoînșelări, situații confuze.
 • Abia după 15 vine suportul astral. Atunci vă mai stabilizați financiar și vi se recunosc iar meritele profesional. Asta nu doar datorită propriilor eforturi, ci și cu ajutorul partenerilor și al celor care vă iubesc.
 • Nu evitați noile propuneri, noile proiecte, căci ele pot deschide noi oportunități în 2021!

 

 

 
 
Loading...