Horoscopul săptămânal pentru perioada 10-16 august 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 10-16 august 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Leu se bucură de popularitate.


Horoscop săptămânal Berbec: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

 • Planul relațional este cel care ocupă majoritatea timpului. Resimțiți o presiune interioară de a face modificări în structura relațiilor, în tot ce ține de gestiune comună cu partenerul, de moșteniri venite de la familie. Vreți să fiți proactiv, să rezolvați lucruri rămase nespuse sau nerezolvate și aveți șansa să știți cum stați, să cunoașteți intențiile celorlalți și să le faceți cunoscute pe ale voastre.
 • Comunicarea vă vine natural și aveți parte de lămuriri numeroase. E indicat să fiți cât mai deschis și sincer, fără să faceți promisiuni pe care nu le puteți ține și fără să denaturați sau să exagerați cu ceva situația actuală. Planul sănătății vă ridică singur semnele de întrebare în sfera unde lucrurile nu funcționează cum trebuie și e bine să fiți atent la semaforul de avertizare primit acum, întrucât vi se arată clar direcția pe care să mergeți să verificați. Sectorul financiar vine cu ceva zbucium. Ori nu primiți suma la care vă așteptați să intre în cont, ori e nevoie să returnați o parte din bani.

 

Horoscop săptămânal Taur: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

 • Anturajul sau partenerul vă presează să faceți schimbări. Toate le percepeți ca pe o intruziune exagerată în viața personală, dar în final, dacă ați da un pas înapoi și ați renunța o perioadă la rezistență, ați înțelege că e momentul să schimbați unele tipare și să renunțați la altele.
 • Cumpăniți ce vine ca impuls de la ceilalți, nu îl luați pe NU în brațe și nu cumva să vă încăpățânați. Rutina personală e pusă pe autopilot, nu prea mai beneficiați de mișcarea pe care o faceți, alimentația e preponderent aceeași iar atunci ori e nevoie să schimbați activitatea în sine, ori să discutați cu un specialist, să faceți o evaluare corectă a tipului de exercițiu fizic și nutriția de care corpul are acum nevoie. Financiar, situația e cu suișuri și coborâșuri.

 

Horoscop săptămânal Gemeni: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

 • Gândul vă zboară către relaxare și odihnă. Dar să fie active. Nu vă puteți desprinde de ritmul de muncă dar acum, cu cât vă forțați mai mult, cu atât par că și lucrurile se încăpățânează să iasă cu totul altfel decât vă doriți. Deși e dificilă ideea de acceptare și de adaptare la ritmul de rezolvare a situațiilor, e totuși optimă și vă scutește de mult timp și efort fizic cheltuite cam fără rost.
 • Conștientizați că vă enervați, simțiți schimbările și din corpul fizic, vă crește tensiunea, digestia e dată peste cap și, în plus, există risc să apară accidentări din grabă sau epuizare. E un moment bun să vă relaxați, să ieșiți în oraș cu prietenii la restaurantul preferat și să cheltuiți pe propriile plăceri din banii munciți și câștigați atât de greu. Programați-vă să începeți sesiuni de ceva subiecte care vă pasionează de multă vreme dar nu ați avut curaj sau timp să încercați. Căutați atitudinea mai copilăroasă și amuzantă și urmăriți starea de sănătate. Poate nu e o idee rea să vă programați la un set de analize.

Horoscop săptămânal Rac: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

 • Nivelul ambiției de a face carieră care v-a cuprins în ultima săptămână o să scadă, iar asta nu e rău dacă o să vă rezumați doar la rezolvarea a unu-două proiecte importante începute deja. Nu visați la idealuri greu de atins, nu insistați pe iluzii, ci rezolvați mai curând situații legate de casă, familie și părinți. Asta nu înseamnă că profesia nu e importantă, dar, dedicându-vă doar ei, riscați tensiuni în cuplu spre exemplu.
 • Influența copiilor va rezolva oarecum situația conflictuală, dar este puțin probabil să o rezolvați definitiv. Ea va continua să fiarbă. Aveți încredere în sentimentele voastre și acționați doar  la chemarea inimii, inclusiv cu copiii. Uneori, o vorbă dulce ajută mai mult ca un bici.
 • Viața socială e benefică până la un punct, iar creativitatea e la cote ridicate. Însă, indiferent cât de talentați sunteți, nu uitați de partea practică a vieții. Tot ceea ce faceți acum va fi vizibil pentru alți oameni, deci succesele și eșecurile voastre pot fi discutate în echipă, în grupuri mai ample. Grijă mare atunci pentru că orice alunecare, orice derapaj din partea voastră va fi utilizat imediat de dușmani!
 • Intrarea lui Venus în semnul vostru vă poartă noroc și poate ar trebui să acordați mai multă atenție propriei persoane, să faceți schimbări de look, să aveți grijă la ținută, căci important va fi modul în care vă vor vedea ceilalți.

 

Horoscop săptămânal Leu: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

 • Veți încerca și acum să luați situația sub controlul vostru vigilent și să o faceți corect, pentru că doar în acest fel puteți pune lucrurile în ordine, atât în ​​afaceri, cât și în dragoste. A avea controlul  oricum face parte din voi. Posibil ca schimbările să vină din direcția activității și dezvoltării personalității, nefiind excluse probleme legate de locuință, de carieră, de afaceri ori de părinți.
 • De acum încolo și pentru o lungă perioadă de timp, veți începe să vă ocupați de casă și de treburile interne, de imobiliare poate, chiar să faceți un schimb ori să vă relocați. Cred că vă veți întoarce și în trecut, continuînd chestii începute altădată sau reparând greșelile de carieră. Veți fi, de asemenea, îngrijorați de problemele de sănătate ale părinților.

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

 • Nu o să fiți feriți de probleme, dar  cred că veți rezista și le veți duce, cum se spune. Viața vi se va schimba, iar voi trebuie să regândiți multe. Inclusiv stilul de comunicare în familie o să se modifice. O să vă simțiți nervoși și iritați de faptul că multe persoane importante din viața voastră nu vor spune lucrurilor clar pe nume, nu își vor exprima opinia în mod direct și deschis.
 • Va exista dorința de a vă argumenta, dacă cineva o să obiecteze față de voi. Iar în problemele profesionale, acest lucru va crea dificultăți. Deci, urmăriți mai cu atenție substraturile cuvintelor, cât și intonațiile interlocutorilor!
 • Social, veți fi mulțumiți să luați parte la activități zgomotoase sau cu prietenii la petreceri de divertisment. Va fi însă ușor să pierdeți controlul asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Ar trebui să evitați vizitele în cluburi și locuri cu concentrații mari de oameni, nu doar acum, ci pe parcursul întregii luni. Parteneriatele vin cu surprize pentru voi, iar femeile puternice, autoritare, joacă roluri esențiale și în afacerile voastre și în proiectele demarate.

Horoscop săptămânal Balanță: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

 • Perioada va fi deosebit de favorabilă și veți avea ocazia să rezolvați destul de simplu probleme complexe și să începeți o nouă etapă de viață. De asemenea, este o perioadă de reînnoire spirituală, precum și de transformare a legăturilor și relațiilor mai vechi.
 • Acțiunile inamicilor secreți și ale conflictelor din trecut vor provoca iritații și stres, dar vor ajuta să alegeți tactica potrivită de comportament, să vă adunați toată voința într-un pumn și să luați poziții rigide și atitudini intransigente. Datorită acestui fapt, vă atingeți obiectivele, puteți demonstra că ați învățat din greșelile trecute, puteți avea creștere spirituală și înțelegere înțeleaptă a evenimentelor curente. Există totuși o vulnerabilitate în situația acționării cu încăpățânare. Dacă încercați cu orice preț să vă susțineți părerea când ea este eronată, atunci riscați să risipiți puterea, timpul, reputația și autoritatea.

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

 • Aveți succes în zona de educație, publicistică și în orice activitate intelectuală, vă vin o varietate de idei să organizați întâlniri, călătorii, să vă ocupați de comerț, de autoturisme sau alte aparate de comunicații, deci veți putea trăi săptămâni foarte interesante. În sfârșit, activitatea va începe să dea rezultate bune, chiar dacă în practică puteți întâmpina diverse dificultăți,inclusiv legate de acte și documente.
 • Popularitatea și influența vor crește, unii vor putea să obțină faimă, să adune oameni creativi și dotați în jurul lor, ceea ce va deschide noi oportunități și va ajuta la consolidarea autorității și a situației financiare.
 • Un factor de inspirație poate fi dragostea și afecțiunea romantică, mai ales că veți fi deschiși pentru tot ce este nou și interesant. În orice caz, parteneriatele pot trece prin stadiul unor transformări profunde.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

 • Dacă din punct de vedere al condiției fizice nu este momentul cel mai favorabil, se pot deschide totuși oportunități pentru îmbunătățirea situației financiare. Vor fi perspective bune în muncă, doar că va trebui să lucrați puțin la modurile în care o faceți, folosind dexteritatea, viclenia și farmecul pentru a depune efort mai mic dar a avea câștig mai mare.
 • Mulți nativi vor căuta comunicarea, nicidecum cea superficială, ci mai profundă, care să dea ocazia unei mai bune cunoașteri a  interlocutorului, o mai bună  înțelegere a modului în care acesta trăiește și gândește. Veți arăta interes pentru psihologie, analiză, ceea ce poate contribui la succesul activităților intelectuale. Dar acesta este și un moment favorabil pentru activități financiare, căci spiritul antreprenorial va ajuta să câștigați bani și să găsiți noi surse de venit.

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

 • E momentul de a ieși din carapace, a merge la întâlniri chiar dacă realizați din primele momente că nu e prințul sau prințesa la care visați sau sperați. Aveți parte de momente plăcute, de conversații amicale care se dovedesc mult mai reveleatoare, amuzante și relaxante decât ați anticipat. Fiți sinceri, exprimați-vă clar poziția  și interesul dar apreciați o întâlnire reușită .Sectorul emoțional este doar unul din puncte de focus, finanțele comune sau nevoia de a face schimbări fiind și ele destul de intens accentuate, mai ales în a doua parte a perioadei.
 • Realizați că s-au modificat unele lucruri și în starea de sănătate, sunteți mai sensibil decât în trecut și aveți nevoie de mai mult timp acordat propriului organism. Nu vă gândiți prea mult, nu mai stați să analizați sau să supuneți votului familiei ce e bine să faceți și ce nu .Cumpărați alimente doar pentru voi, fiți puțin mai individualiști și faceți un prim pas către transformările la care visați.

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

 • Vine o perioadă favorabilă pentru a vă preocupa de sănătate, restabilire a liniștii sufletești, pentru călătorii și noi impresii vii sau legături cu oameni din străinătate. Mulți dintre voi devin preocupați de viitor, vor căuta conexiuni, sprijin pentru a-și realiza potențialul creativ și ideile. Unii pot simți nevoia de a-și face noi cunoștințe, de a acorda atenție educației suplimentară, iar alții vor căuta să se conecteze cu mentorii lor spirituali de aceeași natură.
 • Popularitatea și influența vor crește, veți fi decisivi, de succes, vă veți strădui activ să aduceți schimbare, noi tendințe și, în acest sens, veți putea oferi lumii ideile voastre originale,veți  crea propria direcție în artă,modă,veți inventa ceva sau veți veni cu îmbunătățiri. Există acum numeroase posibilități de împlinire de sine, așa că nu ar trebui să stați prea mult într-un singur loc, ci vă sugerez  să căutați aliați care să ajute la implementarea ideilor voastre frumoase. E clar că o poziție activă împreună cu un risc justificat vă poate schimba radical viața în bine. Depinde și de voi cum veți ști să atrageți pe alții în proiecte.

 

Horoscop săptămânal Pești: 10-16 august 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

 • Aveți o perioadă de luptă, acțiune, dar și depresie și anxietate. În ultimele variante chiar nu e cazul să disperați, pentru că oricând se poate ivi o variantă de a rezolva sarcinile dificile. Dacă la început negocierile ar putea eșua,o să primiți apoi ajutor astral să depășiți dificultățile. Dacă acționați cu sinceritate, o să reușiți în tot ce vă propuneți și în afaceri și la job și în dragoste. Luați așadar taurul de coarne și deveniți mai activi!
 • Unii vor fi nevoiți să își apere interesele în fața rudelor sau a ex-ei,vizavi de un proces de partaj sau de moștenire. Gândiți-vă în avans strategia de comportament și exprimați-vă cu îndrăzneală opinia  cu privire la problemele de interes. Acest sfat este valabil și pentru acei reprezentanți ai semnului care sunt implicați în practica consultativă, care participă la proiecte publice sau își prezintă lucrările pentru un concurs.
 • Aspectul pozitiv dintre guvernatorul vostru Neptun si planetele din Capricorn favorizează susținerea prietenilor în obiectivele voastre pe termen lung sau poate implicarea voastră în acțiuni de grup voluntare, chiar pe rețelele online. Singurul impediment acum ce stă în fața voastră ar fi lipsa banilor, căci cu greu și prin muncă multă îi adunați.

 

 
 
Loading...