Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 iulie 2019 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 15-21 iulie 2019 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Balanță sunt într-o dispoziție romantică.


Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 iulie 2019

Vi se împlinesc neprevăzut o parte din ambițiile financiare, fie sub forma unor oportunități care apar acum din partea femeilor, fie datorită creativității personale care vă aduce o idee originală salvatoare. Lucrurile se pun în mișcare fără să depuneți prea mult efort, poate tocmai atunci când ați încetat să mai opuneți rezistență sau să vă gândiți permanent la soluții pentru dilemele bănești. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Dați dovadă de cumpătare, faceți calcule și alegeți oportunitățile care favorizează stabilitatea în detrimentul celor speculative. Eventual programați întâlniri unde să discutați cu consilieri financiari și să vedeți și alte perspective mai largi. Nu uitați să vă și distrați, să ieșiți în oraș cu prietenii, poate chiar să faceți scurte excursii, întrucât comunicarea ușoară și jovialitatea sunt la ele acasă. Includeți în anumite planuri pe membrii familiei.

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 iulie 2019 

Este un moment bun pentru a revizui. Începeți cu pașii din carieră și ce vreți să întreprindeți în următoarea perioadă pentru a vă apropia de realizarea ambițiilor profesionale. Vedeți ce anume se încheie, mergeți în vizită la membrii familiei sau la prieteni cu care nu prea ați mai păstrat legătura și cereți-le părerea care se va dovedi mai obiectivă decât propriul instinct. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Tot ce vine spre voi ca responsabilitate în acestă perioadă vă scoate bani din buzunar, vizitele presupun măcar un buchet de flori, drumurile pentru a vă rezolva din treburi aduc cheltuieli cu fast foodul și benzina, iar asta vă cam irită. Dar când veți trage linie, veți constata că, deși bugetul s-a cam subțiat, aveți aliați noi, un plan mult mai clar pentru următoarea perioadă și idei care vor aduce mai mult profit decât cel ieșit acum din vistieria proprie. Similar, un alt câștig va fi că după toată alergătura și drumurile făcute veți ști exact pe cine vă puteți baza, cine a rămas în aceeași barcă cu voi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 iulie 2019

Simțiți nevoia de interiorizare, de a face lucrurile din umbră și, dacă s-ar putea să participați mai curând la evenimente private, v-ați simți mult mai confortabil. Spre mijlocul perioadei vă deschideți mai mult, partenerul fiind cel care vă trage spre lumea din afară. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Vă puteți exprima mult mai ușor sentimntele după cele câteva zile de introspecție, ați avut timp să vă puneți măcar parțial gândurile într-o ordine și să deveniți mai atent la stimulii sociali exteriori. Renunțați să încercați să schimbați pe cei din jur și acceptați că cel mai simplu și la îndemână sunteți voi. Puteți începe cu propriul corp, să faceți o schimbare de look aparte, ceva la care vă gândeați dar nu ați avut curaj sau poate să începeți un nou regim. Banii apar ca un nor deasupra spre finalul perioadei.

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 iulie 2019

Munca în echipă și folosirea tehnologiei existente pentru a vă ușura îndeplinirea sarcinilor devine un punct de concentrare. Înțelegeți că e nevoie să vă deschideți mai mult, să fiți mai în trend cu tot ce ține de aplicații sau programe software și, cel puțin la începutul perioadei, vă străduiți să faceți față atât vieții sociale de la locul de muncă, cât și să țineți pasul cu tehnologia. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Problema este de constanța acestor încercări, mai indicat fiind să o luați cu pași mici, să începeți prin a ieși la o cafea cu colegii, să vă cunoașteți mai bine și eventual să țineți în frâu agenda folosind programatoarele online. Nu puneți presiune singur pe voi, acordați-vă timp să vă ocupați și de relaxare, să vă liniștiți mintea prin sporturi mai blânde și plimbări în natură. La locul de muncă se aplică același principiu al echilibului.

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 iulie 2019 

Succesul pofesional vă cheamă să ieșiți la scenă și să primiți atât aprecieri, cât și noile responsabilități care vin la pachet. Eforturile de până acum își ating scopul, nu mai e cazul de falsă modestie dar este cazul și să vă anunțați strategia de viitor. Și să nu uitați că acum privirile sunt ațintite asupra voastră, se așteaptă un plan articulat, coerent al pasului care urmează. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Creativitatea este la cote maxime și sunteți deschis să apelați la metode neconvenționale sau total necaracteristice, gen un perete al dorințelor sau un avizier cu fotografii simbolice care să vă amintească pentru ce luptați. Sunteți invitat la evenimente la fel de nespecifice, acum vi se deschid uși către persoane și medii diferite și e necesar să cereți sprijinul partenerului pentru a participa fără să vă simțiți vinovat că îi cam neglijați pe cei dragi. Simțiți nevoia de a găsi un echilibru între toată această răbufnire de amuzament, de a da o notă jucăușă lucrurilor serioase și necesitatea de a face o impresie favorabilă fiind pus la patru ace și vorbind protocolar. Și îl veți găsi în persoana de la care vă aștepați mai puțin.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 iulie 2019

Anumite limitări dispar, vă simțiți eliberat de unele griji și vi se deschid noi orizonturi și o viziune mai largă la care până acum nu prea ați avut curaj să vă gândiți. Vă formulați ambiții mai înalte, visurile devin îndrăznețe iar acum le urmează și încrederea că ați putea face primii pași ca să le puneți în practică.  

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Puteți începe să discutați cu persoane cu influență sau cu experiență profesională în domeniul vizat de voi, să întrebați păreri în stânga și în dreapta în cercul de prieteni, să vă faceți un plan și eventual o schiță pentru strategia dorită. Petreceți-vă timp cu cei care au dileme similare, vorbiți despre dificultățile întâmpinate și apoi trageți concluziile utile pentru cazul vostru. Vă apar în cale și propuneri de a pleca din oraș,d e a face călătorii inopinante și profitați de oferte sau pur și simplu unii prieteni vor să se detașeze de rutină și vă cer să îi însoțiți. Nu e indicat să păstrați secrete sau să vă închideți și să nu vă manifestați nemulțumirea dacă ceva vă irită.

Horoscop săptămânal Balanţă: 15-21 iulie 2019 

Sunteți într-o dispoziție romantică, planificați momente de intimitate cu partenerul și chiar luați în calcul să duceți relația la un alt nivel. Pentru cei care doresc să înceapă o relație, este un moment favorabil când puteți cunoaște persoane interesante și cu care să dezvoltați o posibilă prietenie. Vă lămuriți asupra a ce obiective aveți în plan sentimenal și reușiți să stați deoparte de autoiluzionare. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Este valabilă și reciproca, adică în relațiile pe care nu le mai simțiți ca fiind benefice pentru voi, alegeți să dați un pas în spate și să nu mai investiți așa multă energie. Este activat sectorul reputației și carierei, al vieții sociale vizibile și pentru străini. Având în vedere expansiunea rețelelor de social media și rapiditatea cu care se răspândesc evenimentele, e indicat să fiți precauți și să amânați discuțiile ideologice publice care ar putea să vă aducă combatanți destul de vocali. Faceți mai curând o prioritate din a petrece timp cu figurile de autoritate din viața voastră, indiferent că e vorba de șef sau de propriul tată.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 iulie 2019

Vi se aprind călcâiele după persoane abia cunoscute, vreți să petreceți cât mai mult timp în compania acestora și pare că ajungeți să neglijați restul prietenilor. Vreți să avansați cât mai repede în relație și să puneți cap la cap piesele din puzzle-ul reprezentat de cealaltă persoană. Un alt scenariu de luat în calcul este vigilența care acum vă ajută să diferențiați rapid intențiile personale de realitatea obiectivă. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Poate doriți să dezvoltați un anume tip de interacțiune dar realizați destul de rapid că ideile celuilalt nu corespund cu imaginea pe care v-ați format-o și vă repoziționați, adaptând din mers intențiile. Constatați că, deși ați pornit în căutarea unui prieten, ați găsit un colaborator sau invers. Este un atu important să puteți citi intențiile celui din fața voastră și să vedeți oportunitatea în oricare din situații. Fiți cu băgare de seamă la domeniul sănătății.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 iulie 2019 

Lăsați-vă prins în grupuri cu care să mergeți la sport, la fitness sau să participați la competiții dinamice sau, de ce nu,s ă fiți înconjurați de persoane care sunt în aceeași etapă a unei diete, regim. Astfel, o să aveți cu cine să împărțiți idei și dificultățile cu care vă confruntați. Nu subestimați puterea transformatoare și motivatoare a mulțimii, chiar dacă mulțimea e formată din persoane prea puțin cunoscute sau dintr-un număr redus de oameni. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Veți găsi sprijin, empatie și înțelegere și astfel veți fi mai ambiționat să nu abandonați proiectele începute.

Viața sentimentală e supusă unor transformări. Celălalat va observa că vă puneți pe primul plan, iar ca să nu se simtă ofensat, e importantă maniera în care faceți lucrul acesta. Îl puteți face brusc sacrificând din timpul petrecut pentru casă și partener sau puteți să adoptați o atitudine deschisă comunicării, să vă anunțați intenția de a petrece timp ocupându-vă cu pasiuni individuale sau informându-vă despre un nou stil de viață.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 iulie 2019

Planul sentimental revine pe scenă, creativitatea și buna dispoziție fiind aliați de nădejde în a vă asigura un climat potivit pentru a vă da voie să vă distrați cum nu prea ați mai făcut-o în ultima vreme. Știți intuitiv când să acționați, aveți capacitatea de a citi și intențiile celui din fața voastră și nimeni nu are scăpare de farmecul degajat. 

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Nu stați pasivsă așteptați ca cineva să vă cadă în plasă, este indicat să  dați dovada interesului, să apelați la jocuri de cuvinte sau chiar la jocuri de societate unde să întrețineți comunicarea. Este o perioadă în care puteți sfătui corect pe cei mai tineri despre anumite experiențe trăite  sau doar să vă încărcați cu energie pozitivă din compania lor. Evitați izolarea, participați cu partenerul la diferite evenimente, lăsați-vă purtat de instinct și fiți spontan. Aveți parte de momente în care înțelegeți exact natura relațiilor în care sunteți implicat, iar spre sfârșitul perioadei veți avea și curajul să luați măsuri, unele mai plăcute decât altele.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 iulie 2019

Munca devine prioritatea din fundal, locul principal fiind ocupat de cămin, de propriul confort și chiar de starea de sănătate personală. Aspectele domestice vă ocupă programul și depinde de voi să găsiți ocaziile să ieșiți în oraș, să nu tăiați complet viața socială de pe agendă. Poate luați în calcul ideea de a sta acasă și a organiza mici petreceri pentru grupul de prieteni. Tendința va fi de redecorare, de a schimba mediul, de a face îmbunătățirile pe care le aveați pe hârtie dar nu ați avut timp sau fondurile necesare.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

O variantă poate fi schimbarea completă a spațiului locativ, poate vă interesați de anunțurile imobiliare sau cereți ajutorul unui arhitect care să vă facă schițe cu o anexă. Luați decizii rapid, nu stați pe gânduri. Dacă vedeți ceva acum nu mai e cazul să stați să analizați, ci puneți direct în coș și plecați cu achiziția spre casă. Se recomandă totuși o minimă verificare a stării lucrurilor cumpărate și  niște recomandări de la cunoscuți, pentru persoanele pe mâna cărora vreți să lăsați căminul.

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 iulie 2019

Vă faceți mult mai ușor prieteni, aveți de mers în numeroase locuri și cumva vine natural să intrați în legătură cu multă lume. Aveți o stare bună, personalitatea face impresie pozitivă și, dacă vă ciuliți urechile, aflați mult mai multe informații decât sperați sau chiar decât ați fi vrut să știți. Totuși, pe lângă zvonistică sunt importante oportunitățile care vi se pun acum pe tavă. Sunt șanse mici, speculative dar vă aduc profit care poate fi folosit pentru mici retușuri casnice sau pentru a contribui la proiectele comune cu partenerul. 

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

 

Vorbiți mult, sunteți pe fugă și e bine să contabilizați din mers cheltuielile pentru a nu vă depăși ținta și a cheltui mai mult decât investiția finală. Inițial, s-ar putea să manifestați rezerve, să fiți nemulțumit de toată agitația care se anunță și să vă doriți să stați mai mult acasă. Partenerul poate să intervină brusc, să vă trezească din reverie și să vă trimită în lume. Realizați că trebuie să vă puneți nevoile personale pe primul loc, să vă afirmați ferm poziția și să încetați să mai ajutați pe ceilalți doar din bunătate necondiționată. În tot acest periplu redescoperiți ce vă place, discutați despre subiecte care vă merg la inimă și vă amuzați de peripețiile de zi cu zi.

 
 
Loading...