Horoscopul săptămânal pentru perioada 17-23 februarie 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 17-23 februarie 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Peşti îşi vor revizui unele oprinii şi principii.


Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Dacă vă preocupă cariera, vă sfătuiesc să nu faceți schimbări importante deocamdată și nici să nu vă stabiliți obiective pe termen lung. Mulțumiți-vă cu pași mărunți, mai curând cu ce dețineți acum. Lămurind asta, cred că veți avea timp să faceți o mulțime de lucruri interesante și acum. Puteți obține, spre exemplu, bonusuri excelente sub formă de călătorii avantajoase sau de cunoștințe interesante.

Săptămâna asta, frământările de natură psihologică nu vor da odihnă nativilor, ei fiind într-o mare contradicție și dilemă-pe de-o parte, bunăstarea exterioară, pe de alta, dezamăgirea emoțională. Își doresc poate mai curând o viață de om normal. Dar să nu uite ei că cel mai uimitor moment de timp este exact prezentul. Așadar, nu planificați prea multe în avans, ci apreciați ceea ce aveți în acest moment. Apropo, atât prietenii cât și rudele sunt adesea inspirate de capacitatea voastră de a vă bucura de viață cu toate manifestările sale. Bucurați-vă de ceva plăcut și confortabil, căci bucuria este un vaccin bun împotriva dorinței care nu se poate îndeplini exact zilele astea.

 

 

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Pentru voi, una-alta apare de făcut în casă, dacă nu cumva chiar planificați o relocare, o schimbare de reședință. Chiar dacă nu acționați acum, veți dori să decideți asupra schimbărilor din viitor. Există energii mulțumitoare care vin din zona drumurilor, fie că sunt în apropiere, fie la depărtare. De asemenea, veți putea planifica excursii, întâlniri importante cu prieteni din afară sau vă faceți alții noi. Chiar dacă nu mergeți într-o călătorie, vă veți face noi cunoștințe la distanță, iar aceste legături vor contribui la avansarea planurilor viitoare.

Va apărea o mai bună conștientizare a capacităților și talentelor voastre și veți încerca să le folosiți pentru a face fapte bune, pentru care, fără îndoială,f orțele superioare vă vor recompensa. Este o perioadă bună și de comunicare cu copiii sau cu cei dragi. Educația și formarea vor fi mai ușoare prin jocuri intelectuale, gândirea va fi creativă, iar experiențe mistice sunt posibile și ele. Veți fi sensibili la muzică, ba chiar puteți începe să cântați sau să vă jucați cu instrumentele muzicale.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Se pare că va trebui să faceți multe pentru care e nevoie de mobilizare. Prin forță, depășind rezistența atât venită dinspre circumstanțele externe, cât și din propria voastră  lipsă de chef de a face ceva. Puteți voi renunța la tot efortul de până acum doar pentru relaxare?

Se pare că toată lumea are nevoie de ceva de la voi, iar când ajutați pe alții, parcă vă simțiți ca  binefăcători și protectori universali. Asta va da naștere unui sentiment de conștientizare a indispensabilității voastre. Veți deveni mai mult și îi veți ajuta pe prieteni, dar nu financiar, căci banii nu pot fi decât pentru strictul necesar. Activitățile vor fi însoțite și de posibile pierderi din cauza unor situații extreme, probleme sociale, evenimente care au loc în țară și în lume, la locul de muncă și în viața voastră.

 

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Este timpul să construiți planuri pe termen lung, căci vor fi suficiente oportunități de a face ajustări și a aduce diversitate în imaginea voastră obișnuită. Mai bine ar fi să aderați acum la principiul activității și inițiativei, de a nu vă ascunde propriul "eu" în spatele opiniei publice. Cu această abordare, sunteți mult mai capabili să vă realizați planurile în afaceri și în probleme juridice, precum și în sfera intereselor personale. Persistența este o tactică ideală a voastră, pentru a obține ceea ce doriți. Contați și pe ajutorul prietenilor, dar nu îi refuzați când la rândul lor solicită ajutor.

Vă priesc inițiativele secrete, dar merită și să vă faceți griji dacă aveți de gând să vă implicați într-o organizație secretă. O vizită la un psiholog sau psihanalist nu este exclusă, deoarece veți fi curioși să descoperiți secretele subconștientului.

 

 

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Vouă vă sugerez ca, dacă aveți lucruri și întâlniri importante, să le planificați mai bine acum. Mai târziu, nici voi nu o să fiți scutiți de tensiuni, căci vor lipsi informațiile complete și nu veți putea vedea clar toate situațiile. În același timp, aveți patroni puternici, mentori, oameni cu autoritate și de succes, străini, gata să vă sprijine, să acorde o mână de ajutor, respectând codul de onoare. Atenție, nu toată lumea o va face cu o inimă deschisă! Unii vor dori să profite și-și vor oferi serviciile gândind deja la ce contra-serviciu vor cere mai târziu.

Veți lucra mult la acte și documente, veți căuta informații și detalii la ceea ce vă preocupă și veți avea de lămurit chestiuni de impozite, asigurări, plăți financiare, moșteniri sau împrumuturi. Nu le amânați, deoarece mai târziu se vor complica ori chiar bloca. Dacă vă împotmoliți, ascultați sfatul înțelept al unei persoane mai în vârstă, care are o experiență de viață adecvată și este pregătită să vă sprijine.

 

 

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Vă puteți concentra pe succesele obținute în  trecut, dar totuși nu trebuie să  excludeți pierderile, cheltuielile, eșecurile de planuri și idei. Țineți cont de faptul că aceasta este o perioadă de reevaluare a valorilor. Pentru a contracara pierderile, vă sugerez să desfășurați  activități sociale de caritate, muncă spirituală, să acordați ajutor dezinteresat oamenilor care au nevoie, chiar dacă și vouă vă este greu. Binele făcut altora acum, se va întoarce înzecit la voi în viitor.

Urmăriți-vă copiii și acordați-le timpul necesar, sprijiniți-i pe cei dragi, protejați-vă sănătatea și nu cheltuiți decât pe strictul necesar. Nu faceți investiții mari, nu împrumutați dar nici nu luați împrumuturi, căci riscați a pierde mai mult. Evitați aventurile financiare, aveți grijă de puterea voastră și evitați sporturile extreme! Poate că inclusiv drumurile ar trebui amânate. Dacă totuși e obligatoriu să fie făcute, verificați locul și ora plecării sau întâlnirii, deoarece pot exista erori sau inexactități în documente!

 

 

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Mișcarea și schimbarea vă sunt prielnice, iar voi n-aveți decât să înotați. Cunoașterea legată de alte țări poate duce la o importantă transformare spirituală, la o schimbare cardinală în perspectivă. Prin călătorii, prin cunoașterea cuiva din străinătate, vizionările și teoriile anterioare pot fi distruse. Ca rezultat al unor evenimente ciudate, poate apărea o schimbare a religiei, un acces la cunoașterea sacră sau îi puteți uimi pe cei din jur cu informațiile voastre în diferite domenii ale științei, filosofiei, religiei, culturii altor țări. Nevoia de aprofundare și extindere a cunoștințelor vă poate duce spre școli superioare, cursuri de perfecționare sau de învățare a limbilor străine.

E clar că acum veți deține un bilet la ordin în alb și n-aveți decât să profitați de el. Inclusiv în afaceri, veți obține aprobarea și sprijinul celor potriviți.

 

 

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Săptămâna va fi caracterizată de o relație specială, bazată pe dragostea și încrederea în Dumnezeu. Opiniile voastre filosofice, religioase pot fi foarte diferite de cele acceptate de ceilalți în general. Unii pot trăi starea mistică a extazului spiritual bazat pe uniunea spirituală cu oamenii, alții pot avea în stilul de comunicare în parteneriat și o componentă spirituală. Cu toate acestea, aveți grijă căci există oameni apropiați care vă pot folosi pentru propriile scopuri, ca spre exemplu pentru răspândirea zvonurilor și a bârfei. Căutați să fiți destul de înțelepți și să puteți citi informații printre rânduri. Nu ar fi exclus să intrați în posesia unui secret, iar la aflarea lui trageți niște concluzii personale. Deși componenta spirituală va fi fără îndoială importantă pentru voi, nu vă veți abate atenția nici de la aspectul material al vieții. Veți aprecia coexistența pașnică cu toată lumea și veți încerca să nu fiți ofensați de critici, să rezolvați conflictele într-un mod pașnic. Oricum, frumusețea exterioară a vieții va fi importantă pentru voi.

 

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Veți fi obligați să stați față în față cu intrebări majore, iar răspunsurile le puteți găsi în trecutul vostru. Consultați-vă experiența, analizați-vă greșelile și, de această dată, veți reuși. Veți petrece mult timp în public, participând la negocieri, contracte, activități publice. Cu toate acestea, dorința de a vă impune punctul de vedere, ignorând pe ceilalți, precum și tendința spre litigii, pot încălzi periodic situația, atât în ​​sfera de afaceri, cât și în căsătorie. Va trebui să vă ocupați de un număr mare de oameni, să operați cu un volum mare de informații care să stimuleze activitatea mentală, dar va crea o apăsare asupra sistemului nervos. Vin idei noi și planuri neobișnuite, dar ele sunt promițătoare. Pentru a lua deciziile corecte, veți avea nevoie de o viziune de perspectivă și o gândire strategică. Veți câștiga credibilitate și autoritatea va lucra pentru voi, asigurând încrederea partenerilor și aducerea oamenilor de care aveți nevoie.

 

 

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

În dragoste, un val de mulțumire vă inundă sau poate doar va apărea un sentiment că ați întâlnit idealul. Vă doriți din tot sufletul  să vină vremea când visele devin realitate, cu potențialul de care dispuneți în creativitate, artă, chiar muncă științifică în beneficiul omenirii. Veți merge pe principiul că "frumusețea va salva lumea", veți încerca să îi faceți pe ceilalți fericiți, fără să uitați de voi și de avantajele proprii. Fermecători și atractivi, sunteți capabili să dați ce-i mai bun din voi, iar  manifestarea abilităților și a talentelor va aduce pacea și liniștea în suflet.

Pentru voi energiile sunt configurate pașnic, în așa fel încât vor putea atenua și rezolva orice conflict prin simpla voastră prezență. E o perioadă bună pentru schimbarea aspectului și caracterului spre bine, pentru eliminarea obiceiurilor proaste, lucru  care va aduce beneficii sănătății și aspectului dumneavoastră. Un excelent simț al gustului vă va ajuta să alegeți un stil, un costum sau o culoare a părului care să vă sublinieze frumusețea naturală.

 

 

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Obiectivele voastre vor fi nobile, dar planurile vor depinde în mare măsură de starea de spirit, de bunăstarea fizică și de noua atitudine. Va fi necesar să vă restructurați și să vă găsiți locul în viața colectivă, în societate, ceea ce nu va fi ușor. Perioada se va caracteriza prin selectivitate în contacte și comunicare, drumurile vor fi puține și doar atunci când sunt obligatoriu necesare. Noile legături care apar pot fi puternice și lungi, adesea pe viață. Oricum, veți fi laconici și foarte atenți.

Pentru unii  este un moment de cotitură, mai ales pentru cei născuți în jur de 5 februarie. Aceștia pot traversa situații când simt că fuge pământul de sub picioare, își  vor pune întrebări acute precum "cine sunt eu? De ce am venit în această lume?". Veți încerca să vă obțineți integritatea numai prin dezmembrarea vechilor atitudini  perimate și înlocuirea lor cu altele noi. Practic, va trebui să deveniți conștienți de "sinele vostru". Deși schimbările care vi se întâmplă în acest moment nu sunt plăcute, ele vor fi necesare pentru transformarea voastră, atât în ​​sensul fizic, cât și în cel spiritual.

 

 

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 februarie 2020

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Cu răbdare și ceva efort, într-adevăr, acum veți putea face față sarcinilor pe care nu le-ați  rezolvat înainte. E necesar să revizuiți cu atenție unele dintre opiniile si principiile voastre, mai ales pentru a evalua dacă acestea sunt cu adevărat atât de valoroase pe cât ați crezut și dacă ele pot depăși efortul de care dispuneți dacă alegeți să le urmați.

Principala dilemă va fi cauzată de probleme materiale, iar un sentiment de stabilitate și încredere în viitor devine pentru voi nu doar o vorbă goală, ci chiar o nevoie urgentă. Dar nu uitați: urmărind doi iepuri deodată, nu puteți să prindeți nici măcar unul. Prin urmare, prioritizați în mod clar ce doriți vizavi de ce aveți nevoie și  abia apoi luați o decizie-de exemplu, faceți trecerea la un alt loc de muncă. Să rețineți că pentru riscuri, acțiuni nesăbuite, mai ales materiale, nu este momentul potrivit de asumare.

 
 
Loading...