Citește horoscopul zilnic din 12 ianuarie 2020, cu previziuni pentru toate semnele zodiacale, realizat de astrologul Click!, Lorina. Iată ce ți-au pregătit astrele în horoscopul zilei de duminică, 12 ianuarie 2020!


Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Berbec (21.03 - 19.04)

Iubire - Vă imaginați scenarii negative. Verificați orice informație care vă afectează și vă face să vă gândiți la ce e mai rău.

Sănătate - Veți avea nevoie să vă odihniți și să vă relaxați deoarece prea multă muncă ar putea genera stres.

Bani - Utilizați banii pentru lucruri constructive. Faceți un buget definitiv exact la început și încercați să rămâneți la el cât mai mult posibil. Acest lucru vă va împiedica să intrați în dificultăți financiare majore pe parcursul întregii săptămâni ce urmează.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Taur (20.04 - 20.05)

Iubire - Vreți să faceți următorul pas în relațiile în care sunteți partener, vreți să evoluați și să păstrați aproape doar oamenii cu adevărat valoroși.

Sănătate - Unii dintre voi pot suferi de anumite tulburări digestive. Consultați un specialist pentru a modifica stilul de viață și pentru a vă îmbunătăți sănătatea.

Bani -  Atunci când faceți achiziții importante, asigurați-vă că sunt o necesitate și nu doar o dorință! Dacă sunteți căsătoriți, va trebui să cheltuiți pentru copii mai mult decât de obicei.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Gemeni (21.05 - 21.06)

Iubire - Vă este favorabil timpul petrecut alături de prieten sau puteți profita de această zi pentru a vă concentra pe ce vă face să vă simțiți bine. Nu vă implicați în activități ce presupun grupuri de persoane.

Sănătate - Vin probleme minore de sănătate, dar simultan primiți și soluțiile pentru a rezolva sau măcar a gestiona corect cauza și a putea controla efectele.

Bani - Puteți afla informații relevante, dar nu e prea indicat să negociați. Sunteți conservatori sau nu aveți încă foarte clar in minte ce anume doriți să obțineți.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Rac (22.06- 22.07)

Iubire - E indicată retragerea socială pentru a nu vă distrage de la planificarea întâlnirii pe care o aveți în minte.

Sănătate - Alegeți activități artistice și muzicale care să vă ofere relaxare și bunădispoziție.

Bani - Vă bazați pe intuiție iar ideile propuse acum sunt apreciate. Acceptați modest laudele. Sfârșitul zilei crește probabilitatea unor călătorii și întâlniri de succes.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Leu (23.07- 22.08)

Iubire - Vă faceți ușor relații noi, înțelegeți mult mai bine ca sentimente și stare persoanele. Deși încă nu le-ați cunoscut bine, le intuiți cu exactitate. Chiar și așa, în ceea ce privește sentimentele, nu veți fi mulțumiți de anumite evenimente semnificative. Leii singuri ar trebui să nu ia în considerare cuvintele străinilor.

Sănătate - Socializarea facilă și faptul că vă simțiți înțeles de cei din jur vă bine dispune și energizează.

Bani - Știți exact ce vreți să faceți cu banii, dar e corect să vă expuneți planurile membrilor familiei.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire - Aveți ocazia să treceți la următorul nivel în relațiile în care sunteți implicat. Nu ardeți etapele.

Sănătate - Mediul casnic nu vă oferă liniștea și libertatea de a sta cu o carte bună, de a neglija iritările externe. E multă treabă iar voi aveți dorința de odihnă; cu toate acestea, este inevitabil ca circumstanțele să nu vă întoarcă la rutină.

Bani - Profitați de experiența celor mai în vârstă și cereți-le sfatul sau expertiza, fără a avea prejudecăți.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Balanţă (23.09 - 23.10)

Iubire - Cheltuiți bani pe cadouri pentru iubite. Fiți atenți la intenția din spatele lor,căci nu aveți de impresionat pe nimeni. De asemenea, pentru unii  există riscul ca cineva aproape să fie deprimat, supărat sau ocupat cu el însuși încât să nu vă bage în seamă.

Sănătate - Medierea tensiunilor deja existente vă oferă starea de confort emoțională dorită.

Bani - Lăsați cardul acasă. Cumpărăturile impulsive sunt acum la ordinea zilei.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Scorpion (24.10 - 22.11)

Iubire - Puneți în ordine relațiile. Emoțiile sunt stabile și abordați practic lucrurile. Seara promite să vină cu un val pozitiv. S-ar putea să simțiți o umbră de romantism (mai ales dacă sunteți singuri).

Sănătate - E un moment bun pentru a schimba programul de activitate  fizică. Înscrieți-vă într-un club nou sau practicați sport acasă.

Bani - Pentru a avansa în carieră, secretul este comunicarea și întărirea relațiilor existente. Țineți liniile deschise. Nu este recomandat să profitați de bunătatea cuiva.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Săgetător (23.11 - 21.12)

Iubire - Finanțele personale primesc întreaga atenție. Gestionați bugetul familiei împreună cu partenerul. La sfârșitul zilei, poate apărea o ușoară panică, provocată de o problemă tranșantă în cadrul familiei. Este posibil ca această problemă să fie rezolvată în favoarea voastră dacă arătați puțină ingeniozitate.

Sănătate - Sunteți pragmatic. Modificările pentru îmbunătățirea sănătății le abordați prin filtrul banilor și investițiilor.

Bani - Schimbul de idei vă este favorabil dacă respectați opiniile interlocutorului și îi recunoașteți autoritatea.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Capricorn (22.12 - 20.01)

Iubire - Nu vă refuzați mai nimic, iar plăcerile, mai ales cele romantice, vă fac să trăiți clipe la intensitate maximă. Tot în dragoste, să vă bazați numai pe voi și să ocoliți pe toți consilierii "înțelepți". De asemenea, nu rupeți impulsiv relația dacă cineva vă provoacă iritare. Această persoană va înceta dacă răspundeți cu tact.

Sănătate - Autoindulgența poate duce la tensiuni legate de bani iar asta să aibă un impact negativ asupra confortului emoțional.

Bani - Există un simț al loialității ce vă face să întăriți legăturile cu colegii și să puneți în ordine anumite detalii rămase nerezolvate.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire - Vă faceți amintiri frumoase dacă profitați și petreceți timpul liber cu prietenii mai vechi sau grupuri noi.

Sănătate - Vă este stimulată intuiția și imaginația și vă sunt benefice activități de relaxare.

Bani - E momentul de a face planuri pentru buget și a stabili care sunt prioritățile la cheltuieli. Afacerile interne, călătoriile mici și convorbirile telefonice cu colegii sau cu un partener de afaceri pot fi o prioritate.

 

Horoscop zilnic 12 ianuarie 2020: Peşti (20.02 -20.03)

Iubire - Oferiți și primiți loialitate de la prieteni, iar faptul că știți că sunt gata să vă ofere suport, vă este îndeajuns.

Sănătate - Se recomandă precauție și rezervare în exprimările și răspunsurile emoționale. Traversați și vă preocupă astăzi probleme importante, care nu au un scop unic. Sunteți cuprinși de apatie care vă distrage de la lucru dacă ați planificat ceva important pentru duminică.

Bani - Energia se îndreaptă către proiecte pentru cămin sau familie. Îndepliniți strictul necesar la muncă.

Loading...