Specialistul Click!, astrolog Lorina, ne spune ce ne-au rezervat astrele în materie de bani şi afaceri în anul 2019. Horoscopul banilor 2019 precize că leii vor fi foarte avantajaţi la acest capitol.


Horoscopul banilor 2019: Berbec (21.03 - 19.04)

În primele patru luni ale anului, poziția financiară globală va fi destul de puternică pentru a vă ajuta să vă ocupați de toate nevoile cotidiene. Situația financiară va fi bună începând cu prima săptămână a lunii ianuarie și până în a doua săptămână a lunii aprilie. 

Horoscopul banilor 2019: Taur (20.04 - 20.05)

Până în toamnă va trebui să vă descurcați cu ceea ce produceți din muncă proprie și să nu mizați pe împrumuturi de anvergură pentru a vă împlini vise poate mult prea mărețe față de posibilitățile de acum. De asemenea, să faceți o selecție riguroasă printre oamenii care vi se declară apropiați sau prieteni.

Horoscopul banilor 2019: Gemeni (21.05 - 21.06)

Axa financiară va tot fi activată de eclipse și de Axa Nodurilor și n-ar fi exclus să beneficiați de rezultate ale acțiunilor mai vechi. Nu vă bucurați prea mult însă, deoarece cu ele veți achita de fapt altele. Atenție la partenerii de afaceri: unii dintre ei sunt de fapt profitori sau paraziți pe umerii voștri atunci când vine vorba de bani.

Horoscopul banilor 2019: Rac (22.06 - 22.07)

Continuați șirul ideilor mai vechi și a gândurilor creative, însă va fi greu în continuare să le puneți în practică pentru a face bani din ele. Dacă sunteți în căutare de partener de afaceri sau care să vă împrumute, sunt șanse de a-l găsi din aprilie încolo.

Horoscopul banilor 2019: Leu (23.07 - 22.08)

Veți reuși să vă descurcați  bine în această zonă de viață pentru că puteți avea multe surse de venit prin care să câștigați și să trăiți o viață destul de confortabilă. Astfel, veți aduce-n casă bani nu dintr-o singură sursă, ci din mai multe variante.

Horoscopul banilor 2019: Fecioară (23.08 - 22.09)

Oricâtă creștere financiară s-ar îndrepta spre voi, tot nu ajunge, deoarece cheltuielile personale sau cu copiii nu vor întârzia să apară. O gestionare mai bună a lor și o economisire mai cu cap ar fi bună pe tot parcursul anului. Nu sunteți capabili să vedeți lucrurile realist și trebuie să apelați la alții care sa vă gestioneze finanțele.

Horoscopul banilor 2019: Balanţă (23.09 - 23.10)

Puteți obține mai multe câștiguri pe termen scurt, iar unii chiar dividende pentru investițiile anterioare pe care le-au făcut. Astfel, situația financiară va fi mai bună decât cea precedentă, însă trebuie să planificați banii pe care îi câștigați sau primiți din diferite surse. Nu de alta, dar tendința e de a cheltui cu ușurință.

Horoscopul banilor 2019: Scorpion (24.10 - 22.11)

Acest an poate avea propriile avantaje și dezavantaje. Cariera poate face un salt imens și poate aduce beneficii, dar în perioada 21 iunie - 1 iulie, este posibil să nu puteți lua decizii clare și să trageți concluzii definitive, ceea ce vă va împiedica să luați decizii concrete financiare.

Horoscopul banilor 2019: Săgetător (23.11 - 21.12)

Veți fi martori la venirea și plecarea ocaziilor și circumstanțelor financiare. Vor fi multe șanse de care să profitați, să învățați, să dezvoltați și să implementați acțiunile în consecință, ceea ce va spori șansele de a reuși în toată munca voastră. Dar oare o veți face?

Horoscopul banilor 2019: Capricorn (22.12 - 20.01)

Sunteți o persoană ambițioasă, hotărâtă și de ajutor. Este într-adevăr mai bine să adunați stocul înainte de iarnă. Deoarece sunteți o persoană de încredere, practică și muncitoare, este un moment potrivit să vă gândiți la viitor. Și amintiți-vă că acțiunea vorbește mai bine decât cuvintele. Încercați să vă îmbunătățiți stilul, să gândiți rațional, să faceți planuri realiste și să vă păstrați întotdeauna ochii pe fileu.

Horoscopul banilor 2019: Vărsător (21.01 - 19.02)

În primul rând va trebui să nu amestecați prieteniile cu banii, dacă nu vreți să rămâneți dezamăgiți. Este momentul să analizați cu atenție situațiile care vă privesc și să le tratați cu înțelepciune dacă doriți  eficiență. Bazați-vă pe muncă și intuiție!

Horoscopul banilor 2019: Peşti (20.02 - 20.03)

Mai curând veți putea oferi soluții altora cu ușurință. Vă veți simți ca acasă în mediul vostru natural și veți găsi rezolvări la multe întrebări, mai ales în lunile martie-aprilie și septembrie-octombrie.

Loading...