Astrologul Tina Rizea ne spune ce ne rezervă astrele în perioada următoare.


BERBEC

Evenimentele se succed cu repeziciune şi nu le lasă suficient timp pentru a analiza soluţiile cele mai bune pentru a obţine pacea dorită şi un profit rezonabil. Unele se îndrăgostesc de un coleg de serviciu, altele consideră că partenerul lor de cuplu e prea dur. Sunt în continuare foarte sensibile.

TAUR

Cele mai multe native fac erori de abordare a colegilor şi şefilor. Au idei excepţionale, dar au nevoie de colaboratori specializaţi pentru a le putea pune în practică, iar din acest punct de vedere le vor aştepta surprize mai puţin plăcute. Sunt sincere când declară că trăiesc numai pentru a munci.

GEMENI

Problemele familiale se acutizează şi trebuie să facă multe drumuri pentru a finaliza actele referitoare la o proprietate. Unele continuă să îmbunătăţească aspectul locuinţei ori sunt nevoite să facă intervenţii chirurgicale. Nu acceptă să fie tutelate, dar persoana iubită încearcă să le tempereze.

ZODIA NOROCOASĂ - RAC

Norocoase din mai toate punctele de vedere, îşi enervează partenerii de cuplu prin conştiinciozitate. Oportunităţile profesionale sunt nenumărate, iar unele native reuşesc să scoată bani şi din piatră seacă. Cele mai multe au ocazia să obţină moşteniri importante, care se referă la imobile ori terenuri. Nu sunt excluse deplasările în străinătate ori captarea interesului unor parteneri de peste hotare. Celibatarele pot fixa data nunţii absolut pe neaşteptate ori se pot răzgândi fără a da vreun motiv serios. Starea de sănătate este excepţională, însă ar trebui să se ferească de eforturi exagerate (mai ales de mersul pe jos).

LEU

Revenirea în forţă a şanselor financiare de tot felul le îndrituieşte să facă investiţii prea exagerate şi cheltuieli excesive. Trăiesc din plin situaţiile benefice, le apreciază şi se implică în evenimente, fără a depăşi încă pesimismul cu care deja s-au cam obişnuit. Stare de sănătate excepţională.

FECIOARĂ

Sunt în continuare foarte critice, îndeosebi cu partenerii lor de „cursă" lungă (inclusiv cel de cuplu). Nu au răbdare cu nimeni, iar celibatarele îşi impun punctul de vedere sau fac ele cereri în căsătorie. Vor o casă mare, colegi mai deştepţi şi prieteni foarte prosperi. Au un aspect strălucitor.

Citeşte previziunile pentru celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: