Fiecare palmă poartă cu ea linii ce prevestesc soarta omului, lucruri legate de destin, bani, dragoste, sănătate. Dacă le analizezi cu atenţie, vei vedea că liniile de la încheietura mâinii spun şi alte lucruri despre tine.


Prima linie

Prima linie corespunde sănătăţii tale. Dacă este continuă, nu vei suferi de afecţiuni grave şi nici nu vei face prea multe vizite la spital. Asta nu înseamnă că nu te vei îmbolnăvi deloc. Trebuie doar să ai grijă la alimentaţie, pentru a avea un stil de viaţă sănătos. În schimb, dacă linia este neclară sau întreruptă, vei avea multe bătăi de cap cu starea de sănătate precară. E posibil să ai probleme cu inima, neurologice sau cu ficatul. Mergi mai des la medic pentru a ţine totul sub control.

A doua linie

A doua linie are legătură directă cu planul sentimental, al dragostei şi al familiei. Dacă aceasta este neîntreruptă, se anunţă o viaţă liniştită şi un cămin confortabil. Dacă linia este discontinuă, vei avea parte de eşecuri în dragoste, dar dacă eşti o fire puternică, vei trece peste orice obstacol.

Află ce spun liniile de la încheietura mâinii despre tine pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ce spune forma nasului despre tine
Ce spune poziția în care dormiți despre relația voastră

 

 
 
Loading...