Numărul de exprimare este cunoscut şi sub numele de Numărul de nume și este foarte important pentru fiecare dintre noi. Numărul de nume ne influenţează viaţa zi de zi. Numărul de exprimare (de nume) joacă un rol-cheie în viaţa socială şi în căsătorie.


Numerologii susţin că acest număr are o semnificaţie aparte pentru diferite profesii : poeţi, artişti, arhitecţi şi politicieni., demonstrând dacă este compatibil cu numărul reuşitei ( despre care am scris, de curând, în această rubrică.)

Efectul acestui număr de exprimare îl întâlnim şi în perimetrul documentelor şi afacerilor oficiale. Cu Numărul de exprimare ( de nume) ne legitimăm şi-l folosim pe actul de identitate, pe paşaport, pe carnetul de conducător auto etc.

Cum se calculează Numărul de nume (de exprimare): acesta se obţine prin adunarea tuturor literelor care alcătuiesc numele nostru întreg, nume de familie şi prenume.

De exemplu:

Daria Niculescu

Daria =4+1+9+9+1= 24=6

Niculescu=5+9+3+3+3+5+1+3+3=35=8

6+8=14-5=acesta este numărul de exprimare a Dariei Niculescu

Interpretarea Numerelor de exprimare:

Numărul 1: Caracter: ambiţios, dornic să învingă cu orice preţ; nu-şi pierde încrederea niciodată; Eficienţă: harnic, poate să facă faţă în posturi de răspundere, riscante; Sănătate: după eforturi, frecvent, va avea probleme cu inima şi cu vederea. Sentimente: orgolios şi generos în egală măsură.

Numărul 2: Caracter: ambiţios, dar ştie să acţioneze cu tact în orice împrejurare: poate să devină diplomat de carieră sau o persoană influentă; Eficienţă: acţionează metodic, ştie să păstreze ordine desăvârşită în documente; Sănătate: va avea probleme cu stomacul şi cu glandele.; Sentimente: tandru şi visător.

Numărul 3: Caracter: loial, generos, flexibil în relaţiile cu ceilalţi; uneori se ocupă de prea multe probleme şi nu le rezolvă la timp; Eficienţă: perseverent, nu se teme de schimbări majore, urmăreşte ţelurile materiale cu sprijinul altora; Sănătate: sensibilitatea inimii şi a ficatului sunt evidente; Sentimente:se decide mai greu pentru o căsătorie.

Numărul 4: Caracter:ponderat şi perseverent în acţiunile sale; Eficienţă: reuşeşte să-şi organizeze munca fără să piardă timpul; Sănătate: are probleme cu sistemul osos şi cu dantura; Sentimente:ştie să se facă plăcut , să-şi convingă partenerul că este fidel.

Numărul 5. Caracter:energic, adaptabil la schimbări; când este foarte supărat este impulsiv şi răzbunător; Eficienţa: este interesat de turism, de raporturi stabile cu oameni de afaceri, ştie să ajute şi să fie filantrop; Sănătate: sensibil la răceli; va avea probleme cu rinichii şi cu plămânii. Nici sistemul nervos nu va fi prea stabil; Sentimente: delicat, ştie să-şi exprime sentimentele de orice natură, fără să jignească.

Numărul 6: Caracter: flexibil, amabil, inspiră mereu bună -dispoziţie, doar rivalii puternici îl descumpănesc; Eficienţă:este un bun negociator, ştie să câştige în tranzacţii. În practică se descurcă mai greu; este, cum se spune, un „artist"; Sănătatea: are probleme cu vocea, cu nasul şi cu auzul; Sentimente: este un bun familist şi rareori devine infidel

Numărul 7: Caracter: are o intuiţie deosebită, acţionează prompt în situaţii deosebite; ştie să analizeze conjuncturile care i-ar oferi mari avantaje; Eficienţă: admiră parteneriatele originale; va fugi mereu de rutină şi de colegii autoritari; Sănătate: sensibil la stres şi la eforturi fizice şi intelectuale; trebuie să-şi menajeze sistemul nervos; Sentimente: orgolios şi dornic de răzbunare

Numărul 8: caracter: dinamic, temerar şi abil, nu suportă să fie învins în competiţii şi nici să ocupe locul doi; Eficienţă :munceşte fără să se sperie de eşecuri; nu acceptă soluţii impuse de alţii ; Sănătate : este sensibil la lovituri în în zona capului şi picioarele. Va suferi cu greu spitalizările şi operaţiile; Sentimente: este sincer şi gelos , dar pătimaş când este respins.

Numărul 9 : Caracter: altruist şi preocupat de împlinirea unui scop strict personal; nu suportă contradicţiile; Eficienţă: inteligent, reuşeşte să asimileze noi cunoştinţe fără eforturi; se consacră unei cauze împărtăşite de familie; Sănătate: oboseala este cel mai temut duşman al său; va suferi de depresie şi de insomnie. Sentimente: este fidel în dragoste; doar gelozia exagerată îl îndeamnă la fapte necugetate.

Tabel de corespondenţă Litere-Numere

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

1 2 3  4  5 6 7 8 9

 

 

 
 
Loading...