Totdeauna data noastră de naștere este un ghid excelent care ne conduce cu încredere și hotărâre în proiectele noastre. Această zi ne îndeamnă când trebuie să acționăm în folosul proiectelor noastre majore și când trebuie să ocolim excesele. Despre numărul psihic 8 numerologii ne prezintă concluziile lor referitoare la șansele persoanelor născute la o dată de 8, 17 și 26, indiferent de luna anului.


Persoanele născute la această dată fac parte din familia Numărului 8  la care se aliniază și nativii născuți în zilele de 17 și 26. Acești nativi au o  prezență puternică, câteodată ușor greoaie, dar au o personalitate distinctă.

Voința le este de mare folos

Puterea voinței și firea lor serioasă le furnizează  puterea de a -și realiza  cu bine toate proiectele propuse. 

Viața lor este o luptă pernanentă, dar acești nativi cedează până când nu-și ating scopul. Dintre acești nativi se recrutează cei mai buni luptători, politicieni și oameni de știință.  Din cauza naturii lor solidare,  a lipsei de umor , a intoleranței față de glume  ei se simpt foarte singuri. Din păcate, atunci când se înfurie, distrug multe lucruri în jurul lor și pot tulbura și o persoană puternică.

Ei trudesc constant pentru a-și împlini proiectele

Acești native acceptă cu ușurință retragerea  și își  schimbă strategia, dar nu se liniștesc până nu  se răzbună.  Și în prietenie , cât și în dușmănie, acești nativi sunt niște extremiști. La bătrânețe devin înțelepți și capabili de judecăți pertinente.  

Până la vârsta de 35 de ani, ei nu pot economisi nimic și, de aceea, trec prin diverse crize financiare.

Sfaturi pentru persoanele născute la această dată

  • Să nu accepte toate provocările;
  • Să nu ia decizii pripite, pentru că ar putea să piardă în competiții;
  • Să se ferească să fie prea independenți, să nu ignore legile;
  • Să-și lărgească cercul de prieteni;
  •  Să urmeze  sfatul persoanelor cu mai multă experiență decât ei;
  • Să nu se agite singuri pentru împlinirea unor proiecte foarte dificile

Perioade faste

Pentru acești nativi, perioadele foarte avantajoase sunt între 20 septembrie – 25 octombrie  și între 20 ianuarie și 20 februarie. Acestea sunt perioadele  cele mai bune pentru începerea unor  noi activități și pentru încheierea sarcinilor amânate, dar și pentru proiectele de călătorie și afaceri.

Zilele  bune  pentru aceșri nativi sunt: 8, 17, 26 ale oricărei luni. În intervalele 21-31 decembrie, 20-27 ianuarie și 19-26 februarie, nativii sunt foarte puternici: orice serviciu început acum se soldează cu rezultate benefice.

Perioade nefavorabile

Când Saturn este retrograde persoanele cu numărul 8  cunosc moment de slăbiciune.  De acesemenea, primele 12 zile ale lui ianuarie, ultima săptămână din februarie  și lunile  decembrie, martie  și apriliei nu le sunt de ajutor.

Cea mai bună zi din săptămână este sâmbăta.

Sănătatea

Oamenii saturnieini sunt susceptibili la paralizii, reumatisme, gută, surzenie, depresie  colici, anxietate,  demență, astm.

Prietenia

Persoanele  născute la o dată de 28, indiferent de luna anului, ca și persoanele născute în zilele de 1, 10, 19 (din aceeași familie cu numărul 28),  se împrietenesc unii cu alții sau cu cei al căror număr de  destin este Numărul 1.

Ani de viață avantajoși

Pentru acești nativi cei mai buni ani de viață sunt: al 8-lea, al 17-lea,  al 26-lea, al 35-lea, al 44 –lea, al 53-lea, al 62-lea, al 71-lea, al 80-lea.

Dragostea

Într-o relație de dragoste, Numărul 8 trebuie să aleagă  numerele 1,3,5 și 6  și să le evite pe 4,8 și 9.

loading...
Loading...