Bine v-am regăsit, dragi prieteni! Şi de această dată veştile trimise de voi sunt foarte interesante. Am analizat cu atenţie visele care se referă la relaţiile cu totul speciale pe care le aveţi cu persoane din anturajul vostru, chiar dacă în viaţa reală discutaţi şi în contradictoriu cu unii prieteni de încredere.


Cei care ne-au scris au povestit despre participarea lor la anumite evenimente şi despre implicarea lor în proiecte originale. Visele respective prevestesc eforturi suplimentare pentru împlinirea unor priorităţi.

De asemenea, sunt foarte importante visele care atrag atenţia asupra documentelor pe care trebuie să le semneze cei care au avut aatfel de mesaje onirice  premonitorii.   

În această săptămână, nu trebuie să refuzaţi invitaţiile la dialog primite din partea nativilor Scorpioni şi Capricorni din anturajul vostru.

Ai primit ciocolată de Ziua îndrăgostiţilor? Cineva te iubeşte ...

Visul: Valentina îşi sărbătoreşte ziua de naştere în luna martie, dar pentru ea, Ziua îndrăgostiţilor (Sfântul Valentin) este la fel de importantă. De curând, ea a visat că era  Ziua îndrăgostiţilor şi, în cutia poştală a primit cadou o ciocolată specială, umplută cu fructe. Nu ştie cine i-a oferit acest cadou, dar speră că va afla în curând.

Semnificaţia visului: Îndeosebi de Ziua îndrăgostiţilor, ciocolata fină, de calitate superioară, se oferă persoanei iubite, logodnicului sau soţului. În curând, Valentina va afla cine i-a trimis cadoul acesta special. Este posibil ca, în prima parte a anului, Valentina să fie cerută în căsătorie de misterioasul admirator.

Amuleta norocoasă: O ciocolată în formă de inimioară          

Ai visat o busolă? Să fii prevăzător

Visul: Lia se pregătea să călătorească peste hotare şi, de aceea, s-a hotărât să-şi cumpere o busolă. Lia credea că, într-o călătorie de afaceri, busola te ajută să ajungă la timp la destinaţia dorită. Totuşi, vizitatoarea noastră se întreabă dacă va fi o călătorie de succes.

Semnificaţia visului: Un astfel de vis anticipează o reuşită în condiţiile în care nu te abaţi de la programul stabilit. Lia trebuie să fie atentă dacă urmează să semneze un document profesional în legătură cu parteneriatele pe termen lung.

Amuleta norocoasă: Un avion

La masă foloseşti tacâmuri de argint?  Sosesc oaspeţi pretenţioşi

Visul: Ca de obicei, Ana, o pasionată a ediţiei de vise, ne-a povestit un vis recent, foarte amuzant: a fost invitată la un eveniment şi masa era împodobită cu tacâmuri de argint. Ana era singura invitată care primise două tacâmuri: În acelaşi timp, fiecare tacâm avea un model deosebit.  

Semnificaţia visului: În acest caz, visul are două semnificaţii deosebite. Prima se referă la faptul că, în curând,  Ana va primi oaspeţi neaşteptaţi, destul de pretenţioşi. De aceea, ea trebuie să facă investiţii suplimentare în cumpărături pe care nu le avea în plan. A doua semnificaţie a visului îndeamnă la diplomaţie, când Ana va trebui să negocieze un contract până la sfârşitul lunii martie.

Amuleta norocoasă: Un clopoţel.

Te relaxezi pe o bancă ? Succesul tău trezeşte invidie

Visul: Mirela trebuia să se întâlnească în Cişmigiu cu o bună prietenă. Pentru că era vreme frumoasă s-a aşezat pe o bancă. În cele din urmă, amica ei s-a  aşezat şi ea pe bancă. Au povestit multă vreme, referitor la situaţia financiară a Mirelei, care se anunţa mulţumitoare.

Semnificaţia visului:  Când stai pe o bancă, visul te avertizează că ai duşmani periculoşi. Desigur, prin realizările ei, Mirela este  apreciată în compania unde lucrează. Totuşi, succesele ei vor trezi invidia unor colegi. Doar o prietenă de la locul de muncă o poate ajuta pe Mirela să scape de rivalităţile care-i dau de furcă.

Amuleta norocoasă: Un trifoi cu patru foi.    

 

 
 
Loading...