Şi de această dată mesajele primite de la voi sunt foarte interesante. Vă răspund vouă, celor care ne-ţi relatat cele mai recente vise. Analizându-le, am observat că în viaţa reală vor predomina relaţiile cu persoanele oneste, perseverente şi competente.


De asemenea, se împlinesc visele care se fac referire la stabilitate în viaţa de fiecare zi-pe plan profesional şi în familie. În general, mesajele voastre onirice prevestesc o avansare, prevestesc relaţii profitabile cu persoane care lucrează în armată, în poliţie, în domeniul medical. Totodată, visele recente anticipează câştiguri suplimentare provenite din concursurile la care participaţi, dar şi din jobury din domeniul tehnologiei. Intuiţia continuă să vă scoată din impas în a doua parte a săptămânii. Este interesant faptul că tot nativii Săgetători şi Vărsători din anturajul vostru vă ajută să rezolvaţi problemele financiare dificile, încât lucrurile să avanseze pe făgaşul normal.

Ai primit o legătură de chei? Te bucuri de avantaje neaşteptate


Visul: Cornelia a primit de la o bună prietenă. Cornelia era foarte bucuroasă că fiecare cheie se potrivea foarte bine şi nu trebuia să mai cumpere altele.

Semnificaţia visului: Este un mesaj pozitiv, iar Cornelia va reuşi să achiziţioneze în mod avantajos unele obiecte de strictă necesitate: rechizite şi aparatură electronică; de asemenea, este vorba şi despre o promovare în serviciu. În următoarele trei săptămâni, Cornelia va beneficia de oferte neaşteptate-la cursuri de specialitate în străinătate şi călătorii peste hotare, sponsorizate de prietenii din anturaj.

Aduc noroc: Amuleta cheie aurie şi numărul 3.

Ai visat că eşti maior în armată? Vezi ce înseamnă!

Visul: Doru a avut un vis foarte interesat. El ne-a scris că lucra în armată şi că a fost avansat la gradul de maior. Se teme să nu aibă probleme cu Poliţia şi să nu rămână fără permis de conducere.

Semnificaţia visului: Nu este cazul. Visul lui Doru are câteva semnificaţii foarte plăcute: este vorba despre rezolvarea unor probleme restante. La scurt timp, Doru va fi avansat în carieră, iar gradul de maior în armată din vis simbolizează o promovare aşa cum îşi doreşte în viaţa reală. După acest vis, Doru se va bucura de o îmbunătăţire a situaţiei financiare.

Aduc noroc: Amuleta avion şi numărul 7.

Mănânci ciocolată în vis? Ţi se împlinesc două dorinţe

Visul: Lia a visat că mânca cu poftă dintr-un baton de ciocolată. De fapt, când a avenit acasă, o rudă i-a spus că a cumpărat mai multe batoane de ciocolată -simplă şi cu alune. Lia urma să-şi aleagă batonul de ciocolată preferată.

Semnificaţia visului: Este un vis de bun augur, mai ales că Lia a ales ciocolata simplă, fără alune. În acest caz, visul prevesteşte o perioadă benefică, cu satisfacţii pentru rezolvarea a două probleme stresante. Lia a fost inspirată în vis, alegând ciocolata simplă. Dacă ar fi mâncat ciocolata cu alune, ea s-ar fi confruntat cu o serie de nemulţumiri.

Aduc noroc: Amuleta floarea de colţ şi numărul 3.

Ai primit un dar neobişnuit? Vezi ce semnificaţie are

Visul: Adrian s-a trezit vesel din somn. Visul din seara de sâmbătă spre duminică l-a amuzat teribil: el i-a oferit logodnicei lui o funie cu usturoi alb, cu bobul mare. În vis, Adrian îi mărturisea acesteia că darul „original " este mai avantajos decât un buchet de flori, care se pot vesteji foarte curând.

Semnificaţia visului: Este un vis foarte norocos: Adrian se va căsători cu o femeie frumoasă, iar logodnica lui, Maia, va fi mireasa lui, pentru că ea a primit funia cu usturoi. În acelaşi timp, faptul că Adrian a cumpărat acea funie , încărcată cu căpăţâni de usturoi, prevesteşte nu numai o căsătorie fericită, ci şi faptul că va regăsi un obiect pierdut, pe care l-a regretat foarte mult.

Aduc noroc: Amuleta strugure şi numărul 1.

 
 
Loading...