Am urmărit cu multă atenție mesajele primite în ultima săptămână de la pasionații ediției săptămânale ”Traducătoarea de vise”. În mod firesc, iubitorii de vise sunt preocupați mai ales de semnificația acelor vise ce revin, deseori, la intervale scurte de timp.


Este semnificativă opinia specialiștilor care susțin că, atunci când visele se repetă, ele poartă un mesaj important. Totodată, în aceste vise putem găsi  și soluţii la problemele  dificile cu care ne confruntăm. În  același timp, astfel de vise prevestesc și  stuațiile neprevăzute ce vor interveni în viața familiei noastre

Te-ai visat zugrăvind? Iată un vis norocos: prevestește longevitate și un câștig

  • Visul: Mara ne-a povestit emoționată un vis recent. Ea zugrăvea fără probleme toată casa. Desigur, un astfel de vis a emoționat-o. De aceea își pune  multe semne de întrebare referitoare la mesajul visului.
  • Semnificația visului: Pentru Mara urmează o periodă marcată de avantaje deosebite. În mod cert, un astfel de vis anticipează longevitate pentru persoana care l-a avut. În acelați timp, visul mai prevestește și alt avantaj deosebit: Mara va beneficia și de un câștig semnificativ cu care va acoperi datoriile despre care ne-a povestit.

Ai primit un buchet de spice de la o rudă? Visul anticipează prosperitate

  • Visul: Nora crede în mesajele viselor surprinzătoare! De această dată, ea a avut un vis inedit și se tot gândește ce efecte va avea asupra proiectelor  sale. În vis  ea a primit un buchet de spice de grâu de la o rudă, deși nu sărbătorea un eveniment anume.
  • Semnificația visului: Totdeauna spicele prevestesc prosperitate pentru persoana care le primește în vis. Mai mult, și ruda care i-a oferit Norei buchetul de spice va avea o perioadă neașteptată de prosperitate.

De ziua ta ai primit un cadou inedit: o plasă cu struguri? Visul prevestește belșug        

  • Visul: Totdeauna Marius ne povestește visele lui deosebite. De această dată, el a primit cadou, de ziua lui, mulți struguri, fructele sale preferate și ne întreabă ce semnificație are visul din care s-a trezit foarte fericit.
  • Semnificația visului: Din categoria fructelor, strugurii sunt simbolul prosperității. Proiectele la care lucrează Marius, în care și-a pus multe speranțe,  se vor finaliza la timp, cu avantaje materiale, peste așteptări.

Ai visat o verighetă superbă? Visul anticipează multe bucurii în dragoste

  • Visul: Pentru prima dată, Daria a visat o verighetă superbă. În vis, Daria admira o verighetă deosevită în vitrina unei bijuterii. Vânzătoarea i-a spus că  bijuteria are un preț foarte avantajos. De aceea, Daria s-a trezit din vis bucuroasă că poate s-o cumpere.
  • Semnificația visului: Verigheta visată de Daria va avea un ecou deosebit în viața personală. Pentru Daria vor urma multe bucurii, în dragoste, alături de logodnicul ei George, despre care ne-a povestit întâmplări emoționante. 
Loading...
Citeste tot despre: