Când te simți lipsită de vlagă, ai tendința să apelezi la băuturile energizante, chiar dacă acestea au un efect nociv și de scurtă durată. Totuși, ar trebui să te gândești că nu energia este cea care îți lipsește, ci poate relaxarea, acea stare de bine care te ajută să perseverezi în tot ceea ce faci. De aceea, poate ar trebui să încerci câteva din băuturile relaxante, care îți redau calmul și înlătură oboseala!


Lapte cald

O cană cu lapte cald la sfârşitul unei zile stresante este băutura perfectă. Laptele conţine un aminoacid numit triptofan care are rolul de a ameliora starea de nervi şi de a relaxa întregul corp. Îl poţi bea chiar înainte de culcare, pentru a fi sigură că vei avea şi un somn liniştit.

Ceai verde

Nu este bun numai pentru slăbit, ci şi pentru rolul său în a calma stările de anxietate. Compuşii antioxidanţi din ceaiul verde ajută la reducerea stresului şi la detoxificarea organismului. Unde mai pui că sporeşte concentrarea şi îmbunătăţeşte memoria? Poţi bea o cană de ceai verde în fiecare zi, însă nu seara!

Descoperă ce alte băuturi te ajută să te relaxezi pe clickpentrufemei.ro. 

 

Băuturi care ard grăsimile

5 băuturi care te ajută să slăbeşti

Loading...