Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!


Crocodilul

Simbol al prosperităţii, semnul zodiacal crocodil este rezervat, raţional şi are multă încredere în propriile puteri. Este cunoscut ca o persoană responsabilă, generoasă şi atentă la detalii. În iubire, îi plac relaţiile stabile, este fidel, senzual şi afectuos. Când se îndrăgosteşte, aşteaptă până când este sigur de sentimentele pe care le inspiră. Se bucură de o sănătate bună, deşi ar trebui să aibă grijă să nu-şi reprime emoţiile. Dacă îşi va folosi calităţile, va obţine mereu ceea ce-şi doreşte.

Semne compatibile: trestia, cremenele, maimuţa, leopardul

Casa

Pentru cel născut în această zodie, siguranţa şi armonia în familie sunt pentru el sinonime cu paradisul. Preferă să lucreze în spaţii închise. Ca prieten şi ca partener îşi va manifesta cu intensitate sentimentele. Este imprezivibil, puţin melancolic şi are nevoie permanent de atenţia celor dragi. Siguranţa şi banii sunt ambele la fel de importante pentru el, iar dacă acestea îi sunt limitate, devine morocănos.

Semne compatibile: şarpele, trestia, iepurele, vulturul, casa

Şarpele

Este simbolul fertilităţii. Nativul acestei zodii este îndrăzneţ şi combativ. Lider înnăscut, depăşeşte cu uşurinţă orice obstacol îi iese în cale. Are nevoie de admiraţia şi de interesul celor la care ţine. În dragoste, oscilează între dorinţa pentru o iubire de durată şi aventurile trecătoare. Optimist atunci când lucrurile merg bine, tinde să dramatizeze situaţia în caz contrar, devenind nerăbdător şi autoritar.

Semne compatibile: vulturul, ploaia, leopardul, şarpele

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

 
 
Loading...
Citeste tot despre: