Alimentele picante, cum ar fi ardeiul iute, contribuie la creşterea longevităţii, datorită capacităţii acestora de a inhiba senzaţia de durere, potrivit unui studiu american.


Oamenii de ştiinţă americani de la Universitatea din California au constatat că inhibarea capacităţii organismului de a simţi durere,prin consumul de alimente picante,precum ardeiul iute,favorizează longevitatea,informează dailymail.co.uk.

 

Cercetătorii au ajuns la această concluzie după o serie de experimente pe şoareci,în cadrul cărora semnalele de durere au fost împiedicate să ajungă la creier,fapt care le-a prelungit acestora viaţa.

 

Află pe clickpentrufemei cum ajută alimentele picante organismul.

 

5 sfaturi pentru îngrijirea cuticulelor

 

Cum să îţi potoleşti senzaţia de foame şi pofta de mâncare! Trucuri simple pe care să le pui în aplicare

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: