Să scapi de celulită nu mai e o misiune imposibilă în ziua de astăzi, când există numeroase produse cosmetice, proceduri complexe la spa şi alte remedii naturiste. Înainte de a apela la acestea, însă, ar trebui să acorzi atenţie alimentaţiei tale şi să renunţi la câteva alimente.


Potrivit specialiştilor, mai multe alimente au un aspect puternic asupra pielii şi poate agrave rapid celulita, motiv pentru care ar trebui să le excluzi din alimentaţia ta sau să le înlocuieşti.
 Descoperă ce alimente agravează celulita, dar şi cu ce le poţi înlocui, mai jos: 
1. Carnea procesată
O singură porţie de şuncă presată, salam, bacon sau cârnaţi din comerţ va conţine 800mg de sodiu, o treime din necesarul zilnic. Dacă te gândeşti că majoritatea persoanelor vor consuma cel puţin dublul porţiei descrise pe ambalaj vei realiza rapid că este foarte uşor să se depăşească necesarul de sare. Poate te întrebi ce legătură are acest lucru cu problema cauzată de celulită. „Din păcate excesul de sodiu nu îţi va afecta numai tensiunea arterială, ci favorizează retenţia de lichide, iar balonarea şi apa în exces vor evidenţia zonele de piele afectate de celulită”, explică dr. Haase.
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Dieta cu citrice, dieta anului! Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti 7 kg în cinci zile
Andreea, Antonescu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Ne-am cunoscut acum trei săptămâni!”

 

 
 
Loading...