Ai câteva parfumuri preferate, însă nu știi care ți se potrivește? Dacă te întrebi cum recunoști aroma potrivită pentru tine, citește sfaturile de mai jos!


Fiecare parfum este compus din „note' diferite care determină mirosul general. Aceste note constau în trei straturi diferite, numite note de bază, de mijloc și de vârf și toate lucrează împreună pentru a crea un miros specific.

Fii atentă la concentrație  

Parfumurile au patru niveluri diferite de concentrații. Pe măsură ce concentrația este mai mare, prețul devine și el mai mare dar, în acest caz, parfumurile au un miros mai puternic, care durează mai mult.

Cea mai mare concentrație este indicată pe sticlele pe care scrie „parfum" sau „perfume". În acest caz mireasma va dura toată ziua, cu o singură aplicare la încheieturi sau în puncte de puls. 

Următorul nivel este „eau de parfum" care, de obicei, durează aproximativ șase ore după aplicare.

Cel de-al treilea nivel este numit „eau de toilette" și este de obicei o variantă accesibilă. În mod obișnuit este nevoie de mai multe aplicări pe parcursul zilei pentru ca aroma să dureze.

A patra și cea mai mică concentrație de parfum se găsește în „eau de cologne", care durează aproximativ două ore de la pulverizare.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Tratamente pentru păr cu ulei de măsline

Cum îți alegi rimelul. Aceste detalii fac diferența. Ține cont de ele!

Loading...
Citeste tot despre: