Tot mai mult la modă în ultimul timp este manichiura cu ojă semipermanentă. Acest lucru se datorează în principal faptului că este mult mai ușor de aplicat față de construcțiile cu gel. Totodată, nu încarcă unghia naturală, iar manichiura se păstrează pe o lungă perioadă de timp fresh.


Acestea pot fi aplicat extrem de ușor chiar și acasă. Însă, până a face acest lucru, doritoarele trebuie să urmeze cursuri de calificare. Totul trebuie realizat cu mare atenție pentru a evita problemele și nemulțumirile din partea clientelor. Cele ce își doresc să creeze povești inedite pe unghii pot urma cursuri de manichiura Nolia Academy.

Cum se aplică oja semipermanentă?

Tehnicile de aplicare ce vor fi anunțate anterior reprezintă doar baza întregului proces. La Nolia Academy se vor învăța practic aceste tehnici de bază. Ulterior, cursantele vor învăța și trucurile ce definesc o adevărată manichiuristă.

Pasul 1. Se pregătește unghia naturală dând forma dorită cu ajutorul unei pile. Apoi se împinge cuticula cu un instrument special din metal. Pentru aderență suprafața unghiei trebuie pilită cu o pilă foarte fină sau cu un buffer. Atenție! Nu trebuie insistat – unghia trebuie să fie doar foarte puțin pilită.

După aceste operațiuni, se înlătură praful rezultat prin pilire și se degresează unghia cu ajutorul Cleanser-ului. Apoi se aplică Primer-ul pe toată suprafața unghiei, fără a atinge cuticulele și se lasă să se usuce la aer 2 minute – fără introducere în lampa UV.

Se aplică primul stat de bază special pentru oja semipermanentă și se usucă în lampa UV 2 minute.

Pasul 2. Se aplică primul stat de ojă semipermanentă în culoarea dorită și se introduce în lampa UV pentru uscare. Trebuie ca manichiurista să aibă grijă când aplică primul stat – acesta trebuie să fie subțire, altfel oja va curge pe margini și pe cuticulă, căpătând un aspect neplăcut.

Apoi, în funcție de intensitatea dorită a culorii, se aplică al doilea strat și chiar al treilea de ojă semipermanentă. Atenție! După fiecare strat, se introduc unghiile în lampa UV pentru a se usca.

Pasul 3. După toate aceste demersuri, se aplică Top Coat-ul peste oja semipermanentă uscată deja. Rolul acestuia este de a da unghiilor un luciu intens și de durată. Totodată, el protejează culoarea. Se usucă ulterior stratul la lampa UV și se îndepărtează stratul lipicios de deasupra cu un şerveţel îmbibat cu Cleanser.

La final se aplică uleiul special pentru hidratarea cuticulelor. Nu în ultimul rând, cele ce doresc să aibă o manichiură unică, pot cere manichiuristei acest lucru. Modele dorite se pot realiza înainte de aplicarea Top Coat-ului cu ajutorul accesoriilor de nail art.

Ce se învață la cursurile Nolia Academy?

Cele interesate de performanțe în acest domeniu, vor învăța cum să realizeze manichiuri impecabile chiar și pentru cele mai pretențioase cliente. Nu în ultimul rând, vor învăța și cum să se joace cu nuanțele pentru a crea modele de impact.

Bazele acestui domeniu de activitate vor fi bine consolidate datorită trainerilor profesioniști. Practica face și ea parte din programul cursurilor așa că fetele își vor putea da frâu liber imaginației.

Nu va mai exista loc de greșeală din momentul în care se finalizează cursurile, iar fetele primesc diploma de calificare. În aceeași ordine de idei, dacă au și aparatură, produsele și ustensilele pe măsură, pot face adevărate opere de artă pe unghiile clientelor.

De unde se pot achiziționa ojele și ustensilele necesare?

Nolia nu e doar o Academie, ci și un magazin cu produse necesare pentru manichiuriste. În cadrul magazinului Nolia se regăsesc lampe UV, oje semipermante, geluri și kit-uri, accesorii, ustensile și așa mai departe.

Pentru o scrie adevărate povești pe unghiile clientelor, manichiuristele au nevoie de accesorii și instrumente profesioniste, sub certificarea calității. Aruncând o privire asupra magazinului online, cele interesate vor descoperi o mutitudine de produse de care au neapărată nevoie pentru a realiza manichiuri perfecte.

De ce Nolia?

În primul rând, Nolia Academy este alegerea perfectă pentru cursurile de bază și perfecționare pe care le pune la dispoziție. Iar în al doilea rând, pentru faptul ce este deja este cunoscut și anume cât de profesionalist este personalul, dispunând şi de un magazin pe măsura așteptărilor, cu produse sub certificarea calității.

Pentru și mai multe detalii, cele interesate de cursurile Nolia Academy și magazinul cu produse strict necesare în acest domeniu pot accesa noliashop.com.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: