Te trezeşti într-o bună zi că îţi spune că relaţia voastră s-a încheiat şi nu găseşti explicaţiile? Ei bine, orice femeie trebuie să ştie că barbaţii, în general, nu obişnuiesc să se plângă de comportamentul femeilor, de aspectele care îi deranjează ori de faptul că partenerele lor nu mai trezesc acelaşi interes ca în trecut.


Ia în calcul faptul că iubitul tău nu-ţi spune ce îl deranjează, însă dacă faci unul, două sau toate lucrurile de mai jos, atunci aşteaptă-te ca el să se îndepărteze şi să îşi dorească să plece din relaţie.

Iată 4 tipuri de comportament ale femeilor, de care bărbaţii sunt deranjaţi, dar nu o spun, potrivit relatii.net.

1. Neglijenţa zilnică

Orice bărbat observă dacă acasă iubita sa se îmbracă neglijent, uitând de adevărata ei frumuseţe. Un halat vechi sau un tricou bărbătesc, părul nespălat legat în coc, precum şi petele de mâncare rămase pe haine, evident că nu vor fi pe placul omului drag. O astfel de apariţie poate îndepărta bărbatul, oricât de strânsă ar fi relaţia lui cu femeia.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu au recunoscut, oficial, că sunt împreună! Prima imagine cu cei doi face senzaţie pe internet

Cele mai periculoase alimente pentru silueta ta! Renunţă la ele înainte să agraveze celulita

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: