Produsele de îngrijire corporală cu unt de cacao ar trebui să devină preferateler tale. De ce? Datorită proprietăților și substanțelor nutritive pe care le deține, untul de cacao este considerat unul dintre cele mai bune ingrediente pentru piele.


Untul de cacao este sursă importantă de antioxidanți

Untul de cacao este sursă bogată de antioxidanți, care luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi pe piele. Acești radicali pot accelera procesul de îmbătrânire, pot provoca apariția punctelor negre și pot afecta producția de elastină și colagen. Protejarea tegumentul de radicalii liberi este necesară pentru menținerea pielii sănătoase și tinere. În plus, untul de cacao are proprietăți antiinflamatoare, care fac din el cel mai bun ingredient împotriva îmbătrânirii.

Untul de cacao estompează vergeturile

Există foarte multe femei care folosesc untul de cacao pentru a preveni vergeturile, care apar în special după sarcină. Dacă nu ești convinsă că vergeturile vor fi estompate, atunci ar trebui să începi să folosești produse de îngrijire pe bază de unt de cacao. În plus, există câteva produse care sunt doar pentru prevenirea sau estomparea vergeturilor.

Descoperă ingredientul care îți răsfață pielea pe clickpentrufemei.ro

 

Folosește unt de cacao pentru îngrijirea părului și a pielii!

Hidratează-ţi buzele cu unt de cacao!

 
 
Loading...